Blog

25 X Lichtpuntjes – Vrienden, hoogzwanger en happy herfst!

lichtpuntje
De afgelopen periode zat vol lichtpuntjes terwijl de dagen korter en donkerder werden. Het stormde, de gouden blaadjes dwarrelden als confetti naar beneden en ondertussen genoot ik van fijne hoogtepunten en blijmakers die op mijn pad zijn gekomen. Door mijn verlof heb ik inmiddels een heel ander ritme en zit mijn agenda ook anders in elkaar, maar ik geniet volop en het leek mij leuk om de lichtpuntjes (zowel groot als klein) van de laatste tijd met jou te delen. Lees je mee? 

☆ Het behalen van de 38 weken tijdens de zwangerschap. Ik ben nu echt hoogzwanger en de kleine kan elk moment komen. Spannend en ontzettend speciaal!
☆ Een huis vol vrienden: uren kletsen, spelletjes spelen en lekker eten. Daar kan ik zo van opladen en heel erg van genieten!
☆ Knuffelen met Poes. Ze is erg fluffy geworden door de koudere dagen en daardoor nog zachter dan ze al was. Als ze haar pootje in de ochtend op mijn buik legt dan blijft dat een gezellig en fijn gevoel.
☆ Met Jord spontaan naar het strand om lekker uit te waaien.
☆ Lekker lezen en genieten van alle goede boeken die recent zijn verschenen. Heerlijk om daar uitgebreid voor te kunnen gaan zitten nu tijdens mijn verlof. De leesflow zit er goed in! babykamer

☆ Het afmaken van de babykamer was echt een feestje. Heerlijk om alles op orde te hebben en dat zijn kamertje nu echt klaar is.
☆ De prachtige natuur in deze herfstachtige periode. Ondanks de eerste herfststorm toch echt een heel mooi seizoen met al die gouden blaadjes, verfrissende lucht en cozy sweater weather.
☆ Elke dag koken. Zo leuk om nu de tijd te hebben om uitgebreid in de keuken te staan en nieuwe gerechten te proberen. Bovendien kan Jord gelijk aanschuiven als hij uit werk komt, terwijl we voorheen pas begonnen met koken als we thuiskwamen. Nu hebben we veel meer aan onze avond, heerlijk!
☆ (Nog) Uitgebreid mijn ochtendroutine kunnen doen. Ik weet natuurlijk niet precies hoe het straks met de kleine zal gaan, maar ik verwacht dat ik hier in ieder geval niet zoveel tijd meer aan kan besteden als dat ik nu doe tijdens mijn verlof. Stiekem best even lekker om nergens voor te hoeven haasten, uitgebreid te kunnen douchen en de dag te kunnen beginnen met lezen. Wat een luxe!
☆ Ook heb ik nu heerlijk de tijd om nieuwe blogs te ontdekken, artikelen van anderen te lezen en op YouTube filmpjes te bekijken. Zo fijn!

☆ Verse bloemen in huis zorgen voor een kleurrijk en vrolijk geheel!
☆ De proefdruk van ons geboortekaartje ontvangen. Dat was echt zo’n bijzonder moment! Het is trouwens gelijk helemaal naar wens, waardoor we kunnen bestellen zodra onze kleine geboren is.
☆ Heel veel bloginspiratie. Lekker genieten van dit schrijfproces!
☆ Met Liever met lef in de CosmoGIRL! staan. Zo trots en blij!
☆ Alle lieve reacties op de artikelen en via social media, echt een feestje om alles te ontvangen en te lezen. 

☆ Oriënteren voor fijne reisjes die we komend jaar kunnen maken.
☆ ‘S avonds de kaarsjes aan.
☆ Samen kletsen en fantaseren over onze kleine man die binnenkort onze wereld volledig op de kop zal zetten. Wij kunnen niet wachten!
☆ Een appeltaart maken en dat het hele huis ruikt naar deze heerlijke taart.
☆ Foto’s terugkijken van onze reis naar Thailand. Je kunt hier de throwback teruglezen van onze onvergetelijke vakantie. 

☆ De gezellige babyshower die mijn vriendinnen voor mij hebben geregeld. Wat een superleuke en verrassende middag!
☆ (Bord)spellen spelen in de avond. Het blijft zo leuk om te doen! Onze favorieten kan je hier bekijken.
☆ Een nieuwe agenda voor 2017. Echt leuk om altijd in zo’n nieuwe agenda te kunnen schrijven, een heel jaar voor ons om kleur te geven!
☆ Glow Golf is echt zo grappig! Het is midgetgolfen maar dan in het donker op een baan die wordt verlicht door glow in the dark effecten. Echt een aanrader om met familie en vrienden te spelen.
☆ Een artikel schrijven over lichtpuntjes en weten dat je de helft bent vergeten. Het waren er stiekem ook zoveel… Op naar een stralende afsluiter van dit onvergetelijke jaar!

Heb jij de afgelopen periode fijne momenten beleefd?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.