25 X Lichtpuntjes – Vrienden, hoogzwanger en happy herfst!

25 X Lichtpuntjes – Vrienden, hoogzwanger en happy herfst!

lichtpuntje
De afgelopen periode zat vol lichtpuntjes terwijl de dagen korter en donkerder werden. Het stormde, de gouden blaadjes dwarrelden als confetti naar beneden en ondertussen genoot ik van fijne hoogtepunten en blijmakers die op mijn pad zijn gekomen. Door mijn verlof heb ik inmiddels een heel ander ritme en zit mijn agenda ook anders in elkaar, maar ik geniet volop en het leek mij leuk om de lichtpuntjes (zowel groot als klein) van de laatste tijd met jou te delen. Lees je mee? 

☆ Het behalen van de 38 weken tijdens de zwangerschap. Ik ben nu echt hoogzwanger en de kleine kan elk moment komen. Spannend en ontzettend speciaal!
☆ Een huis vol vrienden: uren kletsen, spelletjes spelen en lekker eten. Daar kan ik zo van opladen en heel erg van genieten!
☆ Knuffelen met Poes. Ze is erg fluffy geworden door de koudere dagen en daardoor nog zachter dan ze al was. Als ze haar pootje in de ochtend op mijn buik legt dan blijft dat een gezellig en fijn gevoel.
☆ Met Jord spontaan naar het strand om lekker uit te waaien.
☆ Lekker lezen en genieten van alle goede boeken die recent zijn verschenen. Heerlijk om daar uitgebreid voor te kunnen gaan zitten nu tijdens mijn verlof. De leesflow zit er goed in! babykamer

☆ Het afmaken van de babykamer was echt een feestje. Heerlijk om alles op orde te hebben en dat zijn kamertje nu echt klaar is.
☆ De prachtige natuur in deze herfstachtige periode. Ondanks de eerste herfststorm toch echt een heel mooi seizoen met al die gouden blaadjes, verfrissende lucht en cozy sweater weather.
☆ Elke dag koken. Zo leuk om nu de tijd te hebben om uitgebreid in de keuken te staan en nieuwe gerechten te proberen. Bovendien kan Jord gelijk aanschuiven als hij uit werk komt, terwijl we voorheen pas begonnen met koken als we thuiskwamen. Nu hebben we veel meer aan onze avond, heerlijk!
☆ (Nog) Uitgebreid mijn ochtendroutine kunnen doen. Ik weet natuurlijk niet precies hoe het straks met de kleine zal gaan, maar ik verwacht dat ik hier in ieder geval niet zoveel tijd meer aan kan besteden als dat ik nu doe tijdens mijn verlof. Stiekem best even lekker om nergens voor te hoeven haasten, uitgebreid te kunnen douchen en de dag te kunnen beginnen met lezen. Wat een luxe!
☆ Ook heb ik nu heerlijk de tijd om nieuwe blogs te ontdekken, artikelen van anderen te lezen en op YouTube filmpjes te bekijken. Zo fijn!

☆ Verse bloemen in huis zorgen voor een kleurrijk en vrolijk geheel!
☆ De proefdruk van ons geboortekaartje ontvangen. Dat was echt zo’n bijzonder moment! Het is trouwens gelijk helemaal naar wens, waardoor we kunnen bestellen zodra onze kleine geboren is.
☆ Heel veel bloginspiratie. Lekker genieten van dit schrijfproces!
☆ Met Liever met lef in de CosmoGIRL! staan. Zo trots en blij!
☆ Alle lieve reacties op de artikelen en via social media, echt een feestje om alles te ontvangen en te lezen. 

☆ Oriënteren voor fijne reisjes die we komend jaar kunnen maken.
☆ ‘S avonds de kaarsjes aan.
☆ Samen kletsen en fantaseren over onze kleine man die binnenkort onze wereld volledig op de kop zal zetten. Wij kunnen niet wachten!
☆ Een appeltaart maken en dat het hele huis ruikt naar deze heerlijke taart.
☆ Foto’s terugkijken van onze reis naar Thailand. Je kunt hier de throwback teruglezen van onze onvergetelijke vakantie. 

☆ De gezellige babyshower die mijn vriendinnen voor mij hebben geregeld. Wat een superleuke en verrassende middag!
☆ (Bord)spellen spelen in de avond. Het blijft zo leuk om te doen! Onze favorieten kan je hier bekijken.
☆ Een nieuwe agenda voor 2017. Echt leuk om altijd in zo’n nieuwe agenda te kunnen schrijven, een heel jaar voor ons om kleur te geven!
☆ Glow Golf is echt zo grappig! Het is midgetgolfen maar dan in het donker op een baan die wordt verlicht door glow in the dark effecten. Echt een aanrader om met familie en vrienden te spelen.
☆ Een artikel schrijven over lichtpuntjes en weten dat je de helft bent vergeten. Het waren er stiekem ook zoveel… Op naar een stralende afsluiter van dit onvergetelijke jaar!

Heb jij de afgelopen periode fijne momenten beleefd?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 14 reacties.

 1. Romy

  Wat een heerlijk lijstje vol mooie momenten en herinneringen! Gefeliciteerd met je vermelding in CosmoGirl! Wat ontzettend leuk en helemaal verdiend! Zo leuk om te lezen dat je echt geniet van je verlof en van deze spannende weken. Geniet van het weekend met hopelijk net zoveel mooie lichtpuntjes :)
  Romy onlangs geplaatst…Action shoplog: knutselspullen in vrolijke kleurenMy Profile

 2. Nathalie

  Hey, ik vind jullie baby kamertje echt geweldig :) ben heel benieuwd waar dat witte stoeltje op houten pootjes vandaan komt? Wij zijn namelijk. Of op zoek naar een soortgelijk stoeltje voor op de baby kamer :)

  1. Dagmar Valerie

   We hebben deze al een tijdje, maar als je zoekt op witte kuipstoeltjes dan zie je bij verschillende winkels het stoeltje te koop staan :) Hoop dat je een mooi exemplaar kunt vinden! X

 3. Inge

  Wat een heerlijk overzicht! Inderdaad, met verlof heb je veel meer tijd voor andere dingen zoals lezen en tijd voor jezelf. Fijn zeg! Spannend, nu de kleine elk moment kan komen. :-)
  Inge onlangs geplaatst…Winnaar | Win een happiness pakket #2My Profile

 4. Simone

  Wat een heerlijk artikel. Babyshowers zijn zo leuk! Ik heb er laatst ook één georganiseerd voor een goede vriendin. Was echt een geslaagd feestje. En ze heeft enorm genoten. Ik ben zo benieuwd naar jullie kleine mannetje. Nog maar heeeeeel even!
  Simone onlangs geplaatst…Het is 59 dagen kerst in Disneyland Paris!My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw zo gaaf om het te organiseren, superleuk dat het geslaagd was! Heel lief je comment dankjewel X

  1. Dagmar Valerie

   Ja, echt een bijzonder hoogtepunt. Dankjewel voor je lieve comment X

 5. Jeetje, dat zij echt super veel fijne momentjes. Geweldig! Het lijkt me zo spannende dat de kleine gewoon elk moment kan komen. Ergens ook wel heel onwerkelijk denk ik?

  1. Dagmar Valerie

   Ah thank you voor je lieve comment! Dat is nog eens een gigantisch compliment, echt geweldig om te mogen krijgen dankjewel! Geniet van de fijne avond X

Geef een antwoord

CommentLuv badge