Blog

19 X Waar ik mij op verheug…

parijs sacre coeur Dagmar Valerie

Leuke plannen, ideeën en activiteiten in het vooruitzicht hebben geeft je energie. Als je eraan denkt, voel je de blijdschap opborrelen en vergroot je de voorpret. Ik dacht aan alles waar ik mij op verheug en waar ik naar uitkijk, het lijstje werd tot mijn verbazing alleen maar langer en langer! Groot en klein geluk zie je staan, soms is het gewoon even fijn om te weten hoeveel moois er allemaal al is en ook nog komt. Waar verheug jij je op?

 1. Op het fietsen met Lucas naar de kinderboerderij waar hij direct naar de tractor rent en ik tussendoor een geitje kan knuffelen. Dat we samen bij de konijntjes kunnen kijken, de varkentjes bewonderen en gaan spelen in de speeltuin en we heel hard van de glijbaan glijden. Altijd een feestje met mijn kleine vriendje!
 2. Op het kanoën met mijn lieve vriendinnetje door de mooie Nederlandse natuur.
 3. De bergen van Oostenrijk en slapen in een kasteel met mijn gezin. Wat gaan we geweldige avonturen beleven!
 4. Een uitgebreide workshop brood bakken die ik mag gaan volgen. Dat gaat echt een feestje worden!
 5. De kleding netjes in de kast en geen berg met strijk meer in de mand haha. Verademing als het zover is… En de voorraadkast opgeruimd waardoor al het speelgoed van Lucas er kan staan en hij er makkelijker bij kan om te spelen. Ik ga er gauw mee aan de slag.
 6. Dat alle groente- en fruitplantjes, maar ook de bloemen uit mogen komen in de tuin. Elke dag verzorgen we de tuin liefdevol en met veel plezier, het is zo leuk om alles te zien groeien!
 7. Op het ophalen van mijn broertje op Schiphol, hij verblijft voor een half jaar in Japan voor werk en ik kan niet wachten om hem weer in mijn armen te sluiten.
 8. Oefenen, oefenen en nog meer oefenen met illustraties maken door middel van aquarelverf. Heerlijk om te doen!
 9. Mijn familie in Polen knuffelen en samen mooie herinneringen maken. Een geweldig vooruitzicht om deze zomer in kleurrijk Kraków te zijn met Lucas, Jord, mijn moeder en lieve familie. Eindelijk weer lekker lang, waardoor we ons niet hoeven te haasten om iedereen te zien, maar we met aandacht kunnen genieten van de fijne tijd samen.
 10. Over vakanties gesproken; we gaan Rhodos bewonderen! Ooh la la wat een reislustig jaar!
 11. Een verse bos met bloemen op de eettafel.
 12. Weer lekker inspiratie hebben om te schrijven en te bloggen. Heerlijk om al zoveel jaren dit als uit de hand gelopen hobby te hebben.
 13. Lucas die steeds maar kan en zo’n lief kereltje is waar we heel erg trots op zijn. Het is ontzettend gezellig met de leuke uitspraken en het eigen willetje dat hij aan het ontwikkelen is. Elke dag nog verliefder op ‘Lucas is een grote jongen’ zoals hij zelf zegt.
 14. De gezellige dagen met onze liefste buren en de kindjes die lekker samen kunnen spelen. Elke dag dankbaar dat we worden omringd door hun warmte, betrokkenheid en deze geweldige vriendschappen.
 15.  We gaan bijna naar Londen! Lekker slenteren door de gezellige straatjes, langs bezienswaardigheden en hotspots. Wat een indrukwekkende lijst is dit aan het worden eigenlijk…
 16. Lekker even niksen met Jord, lang geleden dat we dat hebben gedaan haha.
 17. Nieuwe kozijnen en dubbele ramen in ons huis, waardoor we ons woonplezier kunnen vergroten. En ook de nieuwe bank komt bijna! Echt een fijn vooruitzicht.
 18. De gezellige zomeravonden met open haard, spelletjes, lekkere hapjes en drankjes. Heerlijk om samen te kunnen genieten met familie en vrienden.
 19. Het nog meer genieten van het nu en alle momenten die we in het vooruitzicht hebben. Het is zo fijn om even stil te kunnen staan bij alles waardoor we nu al worden omringd en wat er nog mag komen. Door dit lijstje te maken voel ik mij nog meer bevoorrecht dan ik dacht dat ik was. En dat terwijl al het bovenstaande een geweldige extra is. Het geluk zit in mijn ogen namelijk al in een gevulde koelkast, een warm bad die we mogen nemen, een vers opgemaakt bedje of schone kleding die we mogen aantrekken. Wat een luxe dat we daar samen van mogen genieten en van nog veel meer.

Sta jij soms stil bij wat je nu allemaal al hebt en wat nog mag komen? Geniet ervan en gun jezelf de rust en ruimte om te doen waar je energie van krijgt. Grote of kleine vooruitzichten; maak er jouw feestje van.

Waar verheug jij je op? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.