Blog

14 X Budgetproof tips om elkaar te verrassen op Valentijnsdag

vrijgezellenfeest trouwen bruiloft polaroid camera

Het is tijd voor de liefde! Weet jij al wat je gaat doen met Valentijnsdag? Of je nu happy single bent of dat je de ware bent tegengekomen, ik heb 14 ideeën en tips op een rij gezet hoe je iemand zou kunnen verrassen op deze stralende dag propvol warmte en gezelligheid. Want zo’n dag gun ik je van harte!

Uitwaaien op het strand – Ga samen lekker naar het strand om te wandelen of warme chocolademelk te drinken met slagroom terwijl je tegelijkertijd kunt bijkletsen. Heerlijk om uit te waaien en je bent ook nog eens lekker in beweging!

Woorden uit het hart – Neem de tijd en moeite om je gevoel op papier te zetten voor de ander. Of het je geliefde is of je beste vriend(in): iedereen vindt het fijn om te horen waarom hij/zij zoveel voor je betekent. Koop een mooie kaart of pak briefpapier erbij, een zelfgeschreven stuk kan hartverwarmend zijn!

Vertel het met een boek – Er zijn zoveel fijne geschenkboekjes met mooie woorden, maar ook prachtige verhalen en sprookjes. Schrijf er een persoonlijke quote of boodschap in en je hebt een geweldig cadeau dat ook nog eens betaalbaar is. Hoe bijzonder is het om een mooi boek te ontvangen waar de ander in de zoektocht zoveel moeite in heeft gestoken? Veel leesplezier toegewenst!

Bloemen en plantjes – Ze hebben iets gezelligs, sfeervols en warms; bloemen en planten staan niet alleen leuk in het interieur maar het is ook zo leuk om deze te geven en te krijgen! Een mooie bos rozen klinkt cliché, maar ik ben nog niemand tegen gekomen die hier ongelukkig van wordt hoor!

Diner voor twee – Je kunt lekker uiteten gaan, maar het is net zo gezellig om zelf aan de slag te gaan! Wat dacht je van spaghetti eten á la Lady en de Vagebond? Het hoeft niet veel moeite en tijd te kosten, het gaat om het gebaar. Kaarsjes aan en lekker genieten!

Terug in de tijd – Hoe leuk is het om samen terug te gaan naar de plek waar jullie eerste date was of waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet? Herinnering opdoen, genieten van waar jullie nu staan en gezellig praten over de sprongen die jullie hebben gemaakt. Enjoy! 

Toerist in eigen land – Een dagje uit hoeft niet duur te zijn om het leuk te maken! Koop bijvoorbeeld met zo’n actie treinkaartjes voor een hele dag waardoor je door het land kunt reizen. Maak broodjes voor onderweg, stap een willekeurige trein in en geniet van deze avontuurlijke tijd. Ik ben benieuwd waar jullie uitkomen! Zo hebben Jord en ik een keer zo’n dagje gedaan, toen begonnen we in Utrecht en gingen we met de trein naar Rotterdam. Vervolgens belandden we in Maastricht en toen in Groningen! We waren de hele dag onderweg, zagen highlights en hadden het onwijs gezellig.

Filmpje pakken – Lekker samen naar de bioscoop of relaxt op de bank; een film kijken is altijd gezellig en fijn toch? Ontspannen, relaxen en opladen; kies je wel een film uit die hem of haar aanspreekt? Succes voor een fijne avond gegarandeerd!

Spelletjesmarathon – Het komt er nooit van en jullie roepen het al zo’n lange tijd: een spelletjesmarathon is zo gezellig en leuk. Daag elkaar uit en speel van elk spel een potje, tel de gewonnen rondes op en maak er een gezellige tijd van!

Fotocollage – Bij de Action, HEMA of Xenos kan je goedkope, maar mooie fotolijstjes halen. Plaats foto’s van jullie met mooie herinneringen in deze lijstjes. Ook kan je een lijstje maken met daarin een quote die op jullie van toepassing is. Mooi verpakking, strik erop en je hebt een prachtig cadeau!

Maison Jar vol herinneringen – Lieve woorden, complimentjes, foto’s, tickets van plekken en andere herkenbare items kan je hierin stoppen. Het is een geweldig cadeau én een eyecatcher om blij van te worden!

Lievelingseten is always a good idea Of het nu chocolade is of een ontbijt op bed; verras de ander met een lekkernij!

Dikke knuffel – Cadeautjes zijn geweldig om te geven, maar echt geen must met Valentijnsdag. Vertel elkaar wat je voelt, geef een dikke knuffel en geniet van elkaars aanwezigheid. Dat is toch ook goud waard? Liefde en warmte zitten in kleine dingen!

Dagje genieten – Stem van te voren af wie welk dagdeel heeft om invulling te geven. In de middag vult de een met eigen ideeën om te verrassen in inclusief lunch, in de avond de ander inclusief diner. Zo heb je echt een dagje vol quality time!

Ik wens jullie allemaal een liefdevolle, gezellige en warme Valentijnsdag toe! Geniet van elkaar en stiekem hoop ik dat we deze liefde niet alleen extra in 14 februari stoppen, maar het hele jaar door zullen blijven gaan met geven. Enjoy!

Love is all you need ☆ 

Geniet van elkaar! Heb jij al leuke plannen om hem/haar te verrassen op Valentijnsdag?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.