Blog

13 X dingen waar ik niet zo blij van word

Mocht je denken dat ik overal maar blij van word, dan zit je er toch een beetje naast. Want ik heb natuurlijk ook mijn frustratiemomentjes en zit niet 24/7 met een glimlach van oor tot oor (dat lijkt mij bovendien behoorlijk pijnlijk voor de wangen). Waar ik niet zo goed tegen kan of minder blij van word, deel ik zelden online maar dat betekent niet dat ik deze momenten helemaal niet heb! Sterker nog, ik kan er zo dertien uit mijn mouw schudden! Ik ben benieuwd of jij je ook herkent in deze dingen waar ik niet blij van word. Let’s go! 

☆ #1 – Fruitvliegjes zijn verschrikkelijk, daar ben je het vast wel met mij over eens. Ze terroriseren de keuken en als ze er eenmaal zijn, dan laten ze zich helemaal niet zo makkelijk verwijderen! Daarom staan ze natuurlijk op de eerste plek in deze indrukwekkende als-ik-dan-toch-moet-klagen-lijst.

☆#2 – Op de tweede plaats verdient de stampvolle bus/trein een noemenswaardige vermelding, waarin de passagiers worden vervoerd alsof het sardientjes in blik zijn. Sommigen kunnen dit moment als ‘lekker knus’ of zelfs ‘lekker & knus’ ervaren, maar die persoon ben ik nog niet tegen gekomen. Het is vooral knap benauwd en zelfs een tikkeltje claustrofobisch.

☆ #3 – Het laatste velletje van de wc-rol. Heeft nummer drie verdere uitleg nodig? Nee toch?

☆#4 – Een sterke drang (nee niet sterke drank!) ervaren om limonade te drinken, maar de nieuwe fles niet open kunnen krijgen! Aah dat vervelende lipje is toch niet te doen?!

☆ #5 – Op de vijfde plek komt het boek met een stomme afloop. Heb je zoveel tijd gespendeerd om er helemaal in te duiken, krijg je er een slecht einde voor terug. Zonde!

☆ #6 – Dit punt is misschien wat discutabel te noemen; het laatste snoepje uit de zak opeten. Ik bedoel, je hebt eigenlijk mazzel dat je de laatste treft en mag proeven, maar anderzijds baal je toch ook als een stekker dat die zak nu toch echt leeg is. Confronterend moment!

☆ #7 – Denken dat je een rustige week hebt en zin hebben in dat heerlijke me-time moment, terwijl de plannen en activiteiten elkaar opvolgen en de vrije tijd ver te zoeken is. Oeps!

☆ #8 – Dat je net je haren hebt geföhnd en het begint te regenen. Uiteraard ligt de paraplu er thuis droog en warmpjes bij en ben je capuchon-loos. Jammer!

☆ #9 – Áltijd de langzaamste rij pakken. Welk talent heb jij?

☆ #10 – Je uitsloven in de keuken en net verkeerd lezen hoeveel water/zout/ kruiden je bij het gerecht moet doen waardoor het meesterwerk een smakeloos prutje wordt en de vertrouwde pizza dus in de oven wordt geschoven.

☆ #11 – Je nagels lakken en dat je per ongeluk iets snel oppakt waardoor er een dikke veeg op je nagel zit. En daar achter komen als het al droog is.

☆ #12 – Dat je ontdekt dat de kat in de schone was is gaan liggen, terwijl je het écht van plan was te gaan strijken en opvouwen…

☆ #13 – Even klagen om het klagen, terwijl je ook wel weet dat je het onwijs goed hebt. Iets met #FirstWorldProblems.

Waar word jij niet zo blij van? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.