Blog

10 juni – Wij zijn een jaar getrouwd!

13640732_1061497393916025_1844235793198507682_o
Een jaar geleden beleefden wij onze sprookjesachtige dag. We trouwden op een prachtig kasteel, de zon scheen en de dag werd feestelijk afgesloten met de bijzondere aankondiging van een speciale gast die in ons midden was: Lucas! Stiekem zeiden we ‘ja’ met z’n drieën en dat voelde heel speciaal om te mogen doen! Vandaag genieten we extra van de liefde door onze trouwdag als gezin te mogen vieren.

Vol trots en blijdschap blik ik vandaag terug op onze trouwdag, maar eigenlijk denk ik er nog elke dag aan. Als ik naar mijn ring kijk dan voel ik weer de warmte en blijdschap van die dag: pure rijkdom om door zoveel dierbaren te worden omringd. Want zo herinner ik mij onze bruiloft: liefdevol, tranen van geluk en het lachen, maar ook het kunnen tonen van de openingsdans waar we zoveel pret mee beleefden tijdens het voorbereiden. Het was namelijk niet een traditionele dans, maar een mix van allerlei grappige liedjes en stylen. Heerlijk om te doen! Als je ons vraagt naar het moment waar we zenuwachtig van werden, dan benoemen we gelijk de aankondiging van de zwangerschap. Dat vonden we echt het spannendste van de hele dag haha. We waren zo nieuwsgierig naar de reacties en konden niet wachten om het ein-de-lijk te kunnen delen met iedereen, want ondertussen was ik al 14 weken zwanger en we keken erg uit naar het moment om er openlijk over te kunnen vertellen. Het bleek het best bewaarde geheim van Nederland te zijn, maar wat een vreugde en blijdschap bij iedereen toen we het deelden! Iedereen verheugde zich nu al op zijn komst en dat maakte deze feestelijke dag natuurlijk helemaal compleet.

Op deze speciale dag gaan we als gezin onze trouwdag vieren op een ontzettend leuke manier en we genieten volop van het getrouwde leven met onze kleine prins in ons midden. Ik ben trots om de vrouw van Jord te mogen zijn en voel pure liefde voor mijn twee mannen. We hebben veel meegemaakt dit eerste jaar – mooiere herinneringen, maar ook heftige gebeurtenissen – en ik ben dankbaar dat we samen zo sterk staan dat we alles kunnen trotseren. Ik kijk nu al uit naar het tweede huwelijksjaar waarin we nog meer mooie avonturen, ervaringen en belevenissen met elkaar gaan beleven. Wij proosten op de liefde, cheers!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.