Kies je voor winst of verlies (je jezelf) ?

Jij bent toe aan de volgende stap. Verdieping, om verder te komen dan waar je nu staat. Hoe kun je jouw bedrijf laten groeien, zonder dat je nog meer van jouw kostbare tijd en energie investeert? Niet door harder te werken, maar door slimmer te werken. Door te besluiten om te ondernemen op jouw voorwaarden. Waar verlang je naar en wat heb je hiervoor nodig? Ik versterk je tijdens deze ontdekkingsreis.

Door te ondernemen op jouw voorwaarden verbetert jouw levenskwaliteit én de kwaliteit van jouw bedrijfsresultaten. Dat is goud waard! Je ervaart meer verbinding, rust in je hoofd, energie en financiële vrijheid. Ontdek hoe waardevol jouw talenten zijn en waartoe jij in staat bent. Jouw droomleven is dichterbij dan je denkt. 

Let's grow

Tijdens deze groeisessie geniet je van…

Gun jezelf een gezonde onderneming en energie om te groeien met jouw business. Ben je klaar om jouw verantwoordelijkheid écht te pakken en impact te maken? Beleef een inspirerende groeisessie met mij om van jouw droombedrijf werkelijkheid te maken. Let’s grow! 

Jouw ExpediChi

Don’t go through life, grow through life

review

“Dagmar heeft mij geleerd om niet harder, maar slimmer te werken.”

Mijn gesprekken met Dagmar hebben (nu al!) gezorgd voor meer rust in mijn privéleven, meer energie als ondernemer en een betere, gezondere mindset. Ik gun iedereen een coach als Dagmar en hoop nog lang door haar geïnspireerd te worden.

Carlijn

review

“Ik ben veel nieuwe inzichten en vooral vertrouwen rijker!”

“Onze groeisessie zorgde ervoor dat ik zin heb om te knallen met mijn bedrijf en haar ideeën geven mij energie! Heel dankbaar voor de ondersteuning van Dagmar.” 

Sascha

Dagmar Valerie

Samen bouwen aan een mooie, lichtere wereld is wat ik het liefste doe. Ik ben ervan overtuigd dat jij langer nodig bent en het verschil maakt. Het is de bedoeling dat je jouw potentieel benut en voluit leeft. Als schrijver (eindredacteur, auteur en contentmarketeer), business coach en ondernemer moedig ik je daarom aan tijdens jouw ExpediChi; dé ontdekkingsreis naar meer energie. 

We gaan ontdekken, verbinden, vertrouwen en groeien in de richting die goed voelt voor jou en jouw bedrijf. Mijn motto? Don’t go through life, grow through life.  Ben je er klaar voor? Let’s grow!

Diep van binnen verlang je naar…

01

Meer rust en energie. Ondernemen op deze manier (geen of zelfs ongezonde voorwaarden) breekt je langzaam op. Energiecrisis! Geweldig als je meer tijd hebt om te leven, maar eerst: je eigen batterij opladen.

02

Vrijheid om te doen wat goed voelt voor jou. Onbewust investeer je zoveel meer in jouw bedrijf. De prijs is hoog. Dat kan anders. Voor je het weet is er weer een week voorbij en verandert er niks. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg…

03

Meer zelfvertrouwen en minder belemmerende overtuigingen die je tegenhouden. Je trekt je aan wat anderen van jouw ondernemersreis kunnen vinden en dat blokkeert je als ondernemer. Het mag weer stromen.

04

De doorbraak met meer winst en durven ontvangen wat je waard bent. Financiële ruimte betekent eindelijk geen zorgen meer hoe je maandelijks rondkomt en genieten van verrijkende ervaringen.  

05

Lef om next level te ondernemen. Je wil de vaardigheden leren om een succesvol en vooral gezond bedrijf op te bouwen. Je kunt niet wachten om een groeiplan te maken (en daarnaar te handelen), want dat geeft richting aan jouw dromen.

06

Creatieve ruimte. Je hebt zin om slimme manieren uit te werken en taken op een andere manier te organiseren die beter bij jouw leven, bedrijf én klanten passen.

Het is de hoogste tijd om
te ondernemen op jouw voorwaarden

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? Dit is het moment waarop alles samen mag komen; bouw aan de business van jouw dromen. Door gezonde keuzes te maken en beter voor jezelf te zorgen, geniet je van ‘goed ondernemerschap’. Maak je geen plan? Dan pas je altijd wel in het plan van de ander. Jij bent voorbestemd om jouw potentieel te benutten. En het allerbelangrijkste: je bent langer nodig.

You got this

Resultaten

Ontmoeten en verbinden

Boek jouw groeisessie

Meest
gekozen

1 groeisessie

Inspirerende vragenlijst ter
voorbereiding op de sessie

Een losse groeisessie
op maat 
van 90 minuten

Online (videocall), op een inspirerende locatie of tijdens een wandeling in de natuur

Groeiplan op maat voor jouw persoonlijke én zakelijke groei

€ 125,-

eenmalig | excl. btw

3 groeisessies

Inspirerende vragenlijst ter
voorbereiding op de sessie

3 x groeisessies op maat
van 90 minuten gedurende een seizoen

Inclusief kick-off op een inspirerende locatie of tijdens een wandeling in de natuur (of via een online videocall).

Groeiplan op maat voor jouw
persoonlijke én zakelijke groei

Tussentijds begeleiding
en feedback per mail 

BONUS: Verrassing per post t.w.v. 30 euro

€ 87,-

3 keer | maandelijkse betaling | excl. btw

Betaal je de 3 groeisessies liever in één keer?

€ 250,-

eenmalig | excl. btw

review

“Een ware aanrader!”

 “Zij heeft een open, persoonlijke en verbindende benadering en weet in korte tijd tot de kern te komen en te zien wie je werkelijk bent. Zoals ik het voel, helpt zij andere lichtjes te laten stralen naar buiten! Ik ben Dagmar enorm dankbaar voor haar hulp en ook voor alle input om mijn onderneming verder op de kaart te zetten.”

Gwen

review

“Jouw schrijfstijl raakt mij en anderen”

“Ik krijg zoveel energie en een boost aan vertrouwen van je mails en groeisessies. Ik vind al je ideeën waanzinnig en jouw schrijfstijl raakt mij en anderen.” 

Koosje

Let's grow

Samenwerken

Ik versterk je graag om de groei door te maken die voor ogen hebt en ik ben ervan overtuigd dat je van jouw droombedrijf werkelijkheid kunt maken. Ik moedig je aan om de tijd waarin we leven te benutten om tot actie over te gaan, begin waar je bent! Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Pak jouw verantwoordelijkheid en geniet van groei. Let’s grow!