Let’s grow – groeisessie op maat

Gun jezelf een gezonde onderneming en energie om te groeien met jouw business. Beleef een inspirerende groeisessie met mij om van jouw droombedrijf werkelijkheid te maken. Geniet van:

–       90 minuten persoonlijke aandacht;
–       Deskundig advies op maat;
–       Een boost aan ideeën en concrete tips die je direct kunt implementeren;
–       Positieve energie en zin om te knallen met jouw business;
–       Kansen om te groeien met jouw droomonderneming;
–      Al je vragen worden beantwoord (van balans in je business tot zichtbaarheid, vindbaarheid, SEO, jouw potentieel benutten, mindset, focus en productiviteit, de ideale klant vinden en binden, je missie uitdragen, communicatie, lanceringen, events, content marketing of werkplezier). 

Ik versterk je graag om de groei door te maken die je voor ogen hebt en ik ben ervan overtuigd dat je van jouw droombedrijf werkelijkheid kunt maken. De groeisessie kan plaatsvinden via een videocall of tijdens een wandeling in de natuur. Let’s grow!

“Ik krijg zoveel energie en een boost aan vertrouwen van je mails en groeisessies. Ik vind al je ideeën waanzinnig en jouw schrijfstijl raakt mij en anderen.” – Koosje van Kooszorgenloos.nl

“Ik ben veel nieuwe inzichten en vertrouwen rijker! Onze brainstorm zorgde ervoor dat ik zin heb om te knallen met mijn bedrijf en je ideeën geven mij energie! Heel dankbaar voor je ondersteuning.” – Sascha van SashaLara.com

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag over de groeisessie? Stuur mij een berichtje door te mailen naar bydagmarvalerie@gmail.com, laat een bericht achter via het contactformulier. Dank je wel voor je moeite en tijd, veel liefs Dagmar