Blog

Zomergevoel: welke zonnebril past bij jou?

RayBan Brandfield Isabel Bernard

Buiten beleven, de langste dagen van het jaar en de zwoele zomeravonden. Spelletjes in de tuin bij de kachel, zandkastelen bouwen aan het strand en wandelingen maken in het bos. De zomer is officieel begonnen en het wordt een magisch seizoen als je het mij vraagt. Mooie plekken ontdekken en genieten van het buitenleven, alleen al het vooruitzicht maakt mij gelukkig. Wanneer je buiten bent, is het licht een stuk feller en het is belangrijk om je ogen te beschermen. De juiste zonnebril kan je hierbij helpen. Kies bewust voor stijl én ga voor kwaliteit.

Bescherming op maat

Elk gezicht is anders en de vorm van een bril is bepalend voor de uitstraling. Daarom wil ik je graag adviseren om eerst even te ontdekken welke brillen je goed zullen staan. Voordat je een zonnebril dames gaat kopen, is het goed om te weten waar je naar zoekt. De juiste bescherming voor jouw kostbare ogen heeft prioriteit, maar letterlijk wil het oog ook wat! Meestal draag ik een zonnebril van een gerenommeerd merk, dit geeft mij wat meer zekerheid dat mijn ogen beschermd zijn wanneer ze aan veel zonlicht worden blootgesteld. Bovendien vind ik het design ook een plaatje, waardoor ik de zonnebril met veel plezier draag.

Ken je klassiekers

Zonnebrillen worden al decennialang gedragen en daardoor heb je heuse klassiekers. Wat dacht je van de Aviator van Ray Ban? Deze bril is al meer dan vijfenzeventig jaar oud, maar is nog altijd razend populair. De bril werd ooit ontworpen voor piloten, maar al snel werd hij ontdekt door filmsterren, presidenten en iedereen die stijlvol voor de dag wil komen. De druppelvormige glazen in combinatie met het fijne montuur zorgen er hoe dan ook voor dat je er piekfijn uitziet. Wil je een meer eigentijds ontwerp? Bekijk dan ook eens de nieuwste modellen van Ray Ban. Zelf draag ik graag de Wayfarer, ook echt een tijdloos model en je kunt de zonnebril bij elke outfit combineren. Ik hou van deze veelzijdigheid!

Ga je deze zomer op avontuur?

Wanneer wil je de zonnebril gaan dragen? Vraag jezelf af wanneer je de bril het liefste draagt, zodat je de zonnebril kunt afstemmen op deze activiteiten. Van flaneren over de boulevard tot dagjes strand, terrasjes pakken, naar festivals gaan of genieten van wandelingen door de bergen. Maak de zomer compleet met de juiste zonnebril en geniet van het warmste seizoen van het jaar. Op naar een onvergetelijke tijd vol mooie herinneringen om te maken.

Liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.