Blog

New in – Horloge en pareloorknopjes van Zinzi

Het leek mij ontzettend leuk om jullie over mijn twee nieuwe favoriete accessoires te vertellen die ik kreeg van het merk Zinzi. Als ik denk aan Zinzi, dan denk ik aan kerst (een beetje dubbel als je nu naar buiten kijkt en het zonnetje volop ziet schijnen) en toch is het zo. Mijn vriend verwende mij namelijk met kerst door twee prachtig ingepakte cadeautjes onder de kerstboom te leggen: twee mooie kettingen van – je raadt het al – Zinzi. Wat een verwennerij! Ik kon niet eens kiezen welke ik die dag zou dragen, want ze waren allebei ontzettend mooi. Voorheen droeg ik zelden sieraden, maar grappig genoeg is Jord er dol op en heeft hij er echt oog voor waardoor ik sieraden steeds meer ben gaan waarderen. Nu ben ik in het bezit van enkele prachtige eyecatchers die ik met veel trots draag en graag afwissel. En daar horen deze twee nieuwe favorieten bij!

Allereerst was ik al heel erg lang zoekende naar het perfecte paar oorbellen. Die vond ik gelukkig vlak voor mijn bruiloft en deze heb ik ook op die dag gedragen. Pareltjes pasten niet zo mooi bij mijn jurk, maar die zocht ik nog wel! En die zoektocht kan ik sinds kort als voltooid beschouwen, want ik heb ze na jaren eindelijk gevonden! Deze zilveren met witte parelknoppen passen perfect bij elke gelegenheid en zitten fantastisch. Ik vind deze oorbellen klassiek, vrouwelijk en stijlvol staan en ze maken elke outfit helemaal af. De ronde zetting van de hanger zit vol met witte zirconia’s. De witte parel heeft een grootte van 10mm. Een all time classic!

En deze parelknopjes matchen ook nog eens bij mijn nieuwe horloge. Als echte jongensmama to be vind ik het heel erg leuk om blauwe nagellak van OPI te dragen (hoe kan het ook anders, het lakje It’s a boy). En daar past dit vrolijke horloge maar al te goed bij! Wat dit horloge extra leuk maakt? Dit nieuwe Zinzi Retro horloge is klassiek, trendy en tijdloos (haha en dat voor een horloge #slechtewoordgrap #sorrynotsorry) tegelijk. En je krijgt er ook nog eens een bijpassend armbandje bij, dat maakt het helemaal af. Het uurwerk met datum is extra dun waardoor het zorgt voor een elegante, maar fashionable look. De wijzerplaat is van zilver (vaker zie je deze in het wit, maar zilver vond ik extra leuk staan bij de oorbellen) en de band is lichtblauw én van leer. De achterkant is heel speels, namelijk roze en dat maakt het extra vrouwelijk. Leuke details van dit horloge zitten in de wijzerplaat met de felroze (Zinzi kleur) secondewijzer en de subtiele roze puntjes op de wijzerplaat. Het horloge kan tegen regendruppels, ideaal met de Nederlandse onvoorspelbare weersomstandigheden.

Het zijn twee accessoires die ik met veel plezier ga dragen en waarmee je mij dus regelmatig kunt spotten. Bovendien is het een feestje om de items bij Zinzi te kopen, alleen al vanwege de vrolijke en vrouwelijke verpakking. Nu denk ik bij Zinzi niet alleen meer aan kerst en de prachtige kettingen die ik van Jord kreeg, maar ook aan deze letterlijke pareltjes. Wat een verwennerij!

Draag jij graag accessoires van Zinzi?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.