Blog

Yes, ik heb na jaren dromen eindelijk zwarte wedges

Sacha zwarte wedges met klittenband

Sacha zwarte wedges met klittenbandIk heb nog niet eerder gehad dat schoenen zó ontzettend lang op mijn wishlist stonden. Nu kan ik eindelijk het geliefde vinkje zetten bij mijn droompaar. Ik ben de trotse en dolgelukkige eigenaresse van de zwarte wedges met klittenband! Ik denk niet dat ik eerder zo enthousiast ben geweest over nieuwe schoenen, maar ik ben er heel erg blij mee. Daarom besloot ik ook om er een heel artikel aan te wijden, al ben ik mij er wel van bewust dat deze schoenen wel een specifieke smaak zijn. You hate them or you love them! En ik behoor overduidelijk tot de laatste categorie. Let’s talk about shoes!

Mijn liefde voor schoenen valt over het algemeen reuze mee eigenlijk. Ik heb geen gekke schoenentik, koop liever voor anderen dan voor mijzelf en daardoor sla ik mijzelf heel vaak over. Totdat ik zo’n besefmoment heb dat ik héél lang niets nieuws heb gekocht, dan shop ik allemaal kleding voor het komende seizoen en ben ik weer voor een tijdje klaar. Voordat ik mama werd, was shoppen echt een hobby. Nu vind ik het vooral leuk om Lucas te voorzien van toffe outfits, maar is shoppen bijzaak geworden. Zeker als het mijzelf betreft, ik hoef niet meer te lopen in kleding volgens de nieuwste trends als het er maar wel vlot uitziet. En het mag ook comfortabel zijn, zonder dat het per se meteen comfortabel oogt.

Al jaren draag ik graag wedges, ze lopen ontzettend lekker en dan ben ik ook net wat langer. Het is alsof je hakken draagt, maar dan zonder dat je bang hoeft te zijn ergens te blijven hangen (ja, ik spreek geloof ik uit iets te veel ervaring). Sneakerwedges lopen echt fantastisch en ik kan deze damesschoenen dan ook elke vrouw van harte aanbevelen. Deze zwarte wedges met klittenband behoren dan ook tot mijn nieuwe favoriete schoenen. Ze zijn wat grover, maar daardoor heel stoer en vlot om mee te combineren. Ik draag de schoenen heel graag met een donkere broek en trui met print. Of in combinatie met een lichte jeans en zwarte blazer. Ik ben helemaal fan!

Na een lange tijd op de wishlist te hebben gestaan, kan ik met trots zeggen dat ik deze sneaker wedges met veel plezier ga dragen. Ik vind de schoenen het einde en ga nog even verder met leuke outfitcombinaties maken. Haha ik heb niet eerder gehad dat ik zo enthousiast over een paar schoenen kon vertellen geloof ik, maar ik ben er gewoon hartstikke blij mee.

Welke schoenen staan al een lange tijd op jouw wishlist? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.