Blog

Wishlist – Gooi wat in mijn schoentje…

Screenshots36We worden omringd door herfstweer, het is sweater weather en het liefst duik ik weg achter een grote mok dampende thee in de buurt van de open haard. Maar aangezien we nog geen open haard hebben, wordt dit iets ingewikkelder. Al helemaal als ik mijn schoen zou willen zetten. Dit duurt nog even, maar time flies! De laatste tijd is mijn kledingsmaak iets aan het veranderen, het is vrouwelijker geworden, maar ook vlotter. En met vlotter doel ik eigenlijk op stijlvol in combinatie met een sportievere look. Dit bevalt mij heel goed, juist met een fijne blazer en lekkere sneakers eronder. Niet altijd, maar wel extra prettig nu met het herfstweer. Help je mee kiezen?

Nike
Mijn liefde voor dit merk blijft groeien. Er knaagt diep van binnen sterk het gevoel om toch de sprong te wagen en te kiezen voor de prachtige (en niet geheel onbelangrijk comfortabele) Nike Free Run. En de Nike Rosh Run is ook al zo’n fijn model, hoe kan ik hier nu een keuze in maken? Echt onmogelijk! Ik zou gaan voor zwart met wit, omdat dit goed te combineren is en je kunt het volop mixen. Love them!

New Balance
Ja, toen Heidi Klum met New Balance schoenen werd gespot was ik eigenlijk al weg van deze toppers. En ze zitten ook nog eens als stukjes hemel aan je voeten, heerlijk! Alsof dat niet fijn genoeg is, worden de New Balance ook nog eens geleverd in ontzettend veel kleuren waardoor er altijd wel een tint bij zit die past bij je garderobe. New Balance zorgt in ieder geval niet voor balans in mijn portemonnee als het zo doorgaat. Au!

Converse
Wist je dat mijn allereerste schoentjes van Converse waren? Ik heb ze nog steeds, ze zijn ongeveer net zo groot als mijn duim. Echt heel erg schattig! En deze mini Converse cuties waren ook nog eens roze, pretty perfect! En daarna volgden vijftien jaar later mijn geliefde navy blue All Stars waarmee ik nog regelmatig plezier beleef. Moet je nagaan hoe lang deze schoenen al meegaan! Van het navy blue is trouwens minder over, iedereen noemt de kleur van mijn All Stars tegenwoordig gewoon grijs

Isabel Marant
Als mijn hart ergens overuren door maakt, dan zijn het wel de géweldige sneaker wedges van Isabel Marant. Ongelooflijk, wat ben ik van deze beauties gaan houden. Mijn portemonnee zou er ongetwijfeld van huilen, maar mijn gezicht daarentegen zou hoogstwaarschijnlijk met een meter aan glimlach dagelijks door het leven gaan als deze prachtige schoenen aan mijn collectie zouden worden toegevoegd. Deze liefde kent geen grenzen. Alhoewel, budgettechnisch wel een beetje. Nog even het spaarvarken eten geven dan maar!

IMG_1911Adidas
Ik ben de gelukkige eigenaresse van de Adidas Superstars sneakers. Ik weet niet of ik eerder zulke fijne toppers heb gehad én het was ook nog eens liefde op het eerste gezicht. Waar sommigen nog flinke twijfels hadden over het model, ging ik er 200% voor en ging ik gelijk met de trend mee. En nu mag er voor mij een variant op de kleur bijkomen als ik even zou mogen kiezen. Het model Rayado bijvoorbeeld in het wijnroodso pretty

Sneakers zitten echt heerlijk, je kunt deze toppers steeds makkelijker combineren én geven je voeten vleugels. Misschien zit er wel rond Sinterklaas een schoen( graag twee, dat loopt wat praktischer) in mijn schoen! Welke het gaat worden is nog maar even de vraag, maar ik kan jullie hulp goed gebruiken.

Welke sneakers staan er op jouw wishlist?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.