Blog

Wishlist – Deze herfst wil ik nog heel graag…

Elk seizoen bevat hoogtepunten en voordelen. Zo krijgt de herfst elk jaar een gouden randje en wordt het tijd om de cozy sweaters uit de kast te halen. Ik ben echt een liefhebber van de zomer, maar lang zal ik niet treuren als deze voorbij gaat omdat ik weet dat de herfst ook veel moois zal brengen. En als ik dan bedenk dat de regen tegen de ramen zal slaan, ik met een kop dampende thee met vriendinnetjes lekker op de bank zit te kletsen, we spelletjesmarathons en filmavondjes houden en het tijd wordt om de open haard aan te doen dan hoor je mij écht niet klagen. Wat zou er op mijn herfst wishlist staan?

Spelletjes – Ik ben dol op het spelen van spelletjes en ik vind het superleuk om nieuwe spellen te ontdekken. Daar moet ik de komende tijd echt meer ruimte voor vrijmaken, want ik vind het zo gezellig maar het sluipt er steeds bij in om het toch een andere keer te doen. Maar dit najaar – voorspel ik in mijn glazen bol – zou ik het fantastisch vinden om meer spelletjes te spelen en een nieuw spel aan onze collectie toe te voegen. Iemand tips?

Een heerlijk vest met Aztec print – Jullie kennen mij langer dan vandaag, ik ben fan van Aztec en natuurlijk ook van cozy sweaters en warme vesten. Je kunt nooit genoeg warme vesten hebben toch? Deze is grijs met zwart, waardoor je het lekker makkelijk kunt combineren. Hij sluit mooi aan en stiekem ben ik een beetje in love.

Pi pa poncho – Je kunt mij in de herfst en winter uittekenen in een blazer met een Grote (inclusief hoofdletter G) sjaal of poncho. Ik ben een eersteklas koukleum waardoor ik niet de deur uit ga zonder  een dikke sjaal die ik dan als een soort dekentje over mij heen kan slaan wanneer dat nodig is. Deze van Only vind ik fantastisch en ik sta op het punt om op bestellen te klikken. I love it!

Aansluitende jeans – Soms ben je toe aan een nieuwe broek en ik ben op dit punt aangekomen. De keuze voor mooie jeans is gigantisch, ook qua merkenaanbod is het altijd even zoeken. De perfecte broekenzoektocht is dan ook nog altijd tijdrovend. Een donkere denim broek zou mijn garderobe afmaken, omdat deze netjes staat maar ook casual gecombineerd kan worden. Deze van de Only sprak mij gelijk erg aan, de kleur is heel mooi en de lichtere tint maakt het nog een stukje vlotter. Hij sluit goed aan en ik ben fan!

Perfecte sneaker – Tijdens een regenachtige herfstdag laat ik mijn trouwe hakjes liever in de kast staan. Een mooie sneaker kan ook vlot en leuk staan, zo heb ik al leuke Adidas, Vans en Nikes die ik graag combineer. Ook heb ik rode Converse sneakers, maar door de kleur zijn deze niet overal bij te matchen. Jup, de volgende sneakers zouden zomaar de witte Converse Allstars kunnen worden, je shopt ze hierCan’t wait!

Kobo beschermhoesje – Zoals je misschien hebt gelezen, heb ik sinds heel kort een Kobo Glo HD als e-reader (in dit artikel vertel ik meer over mijn ervaringen). Een superleuk en mooi cadeau van mijn vriendje, waar ik na lang twijfelen of ik digitaal ga lezen nu heel erg blij mee ben. Ik kan zelfs niet meer zonder! Ik neem de Kobo overal mee naartoe, doordat het lekker van een compact formaat is en ook nog zo licht. Een beschermhoesje die wat steviger is lijkt mij dan ook erg geschikt. Deze bijvoorbeeld vind ik erg mooi en passend.

Dagcrème – Een goede dagcrème is essentieel, vooral wanneer de koudere dagen aanbreken is het belangrijk om je huid goed te blijven voeden en te beschermen. Daarom staat er een goede dagcrème op mijn wishlist, die mag dit najaar niet ontbreken!

Kacheltje / open haard  – Ik vind een kacheltje súperleuk in huis, maar wij hebben helaas geen open haard. Maar ik ben aan het oriënteren hoe je toch zo’n gezellig open haard sfeertje kunt creëren en wat de alternatieven zijn. Ik zit nu helemaal in de sfeerhaarden en kacheltjes fase, maar natuurlijk vind ik het ook heerlijk om de kaarsjes aan te doen. Mocht iemand ervaring hebben dan hoor ik het graag. Het zou zo heerlijk zijn om toch iets te hebben in huis wat erop lijkt.

Wat staat er op jouw herfst wishlist?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.