Blog

Winactie – Ketting en ‘Make a wish’ armband

IMG_8191
Party party party! Het bloggen geeft mij ontzettend veel plezier en daarom wil ik jullie middels een leuke winactie bedanken. Zoals jullie misschien wel weten, beleef ik ontzettend veel plezier aan het bloggen, maar dit zou heel anders geweest zijn als jullie niet zulke lieve comments zouden achterlaten onder de artikelen en zo trouw mijn blog zouden bezoeken. Ik kreeg de te gekke kans om een lieve lezeres te bedanken met twee mooie sieraden uit de webshop A Little Piece Of LuckDoe je mee met deze winactie?

De webshop A Little Piece Of Luck bestaat zo’n 1,5 jaar en heeft als doel middels veelal handgemaakte sieraden anderen ‘een klein stukje geluk’ te bieden, net als ik dat met mijn artikelen op mijn blog probeer te doen. Ik vind het concept zo mooi bedacht, het is echt hartverwarmend en het maakt de wereld een stukje mooier. Je krijgt bij de sieraden ook nog een lief kaartje erbij, ik voelde echt het geluk door mijn aderen stromen bij alleen al het zien van zoveel moois.

A little piece of luck bydagmarvalerie

Deze Keep me close ketting is wat langer en brons van kleur. Prachtig voor de herfst en de winter. Aan de ketting hangt een locker voorzien van een heel mooi patroon met zwaluw en bloemen erop. Je klikt de locker makkelijk open en ik vind de lengte ook erg mooi. De uitstraling ervan is luxe en stijlvol, mooi om te geven en te ontvangen!

A little piece of luck bydagmarvalerieEen symbolisch stukje geluk. “Make a wish” terwijl je het armbandje omknoopt en draag het totdat het koordje versleten is. Op dat moment is je wens klaar om uit te komen. Iedere keer dat je naar je armbandje kijkt, zal je herinnerd worden aan je wens. Mocht je geïnteresseerd zijn om een sieraad van de webshop A Little Piece Of Luck te bestellen, dan krijg je nu ook 10% korting als je de kortingscode bydagmar gebruikt.

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie
✩ Like de Facebookpagina van A Little Piece Of Luck

Om extra kans te maken:
✩Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram

De winactie loopt t/m 5 november en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog én Instagramaccount @ByDagmarValerie!

Wie zou jij middels sieraden een stukje geluk willen geven?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.