Blog

Winactie – Een telefoonhoesje naar keuze van PhoneGeek

Screenshots34Party party party! Het bloggen geeft mij ontzettend veel plezier en daarom wil ik jullie middels een leuke winactie (of zelfs meer, houd mijn blog in de gaten!) bedanken. Zoals jullie misschien wel weten, beleef ik ontzettend veel plezier aan het bloggen, maar dit zou heel anders geweest zijn als jullie niet zulke lieve comments zouden achterlaten onder de artikelen en zo trouw mijn blog zouden bezoeken. Ik kreeg de te gekke kans om een lieve lezeres te bedanken met een telefoonhoesje naar keuze van PhoneGeek! Doe je mee met deze winactie?

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩Laat in de comments achter dat je kans wil maken op een telefoonhoesje naar keuze van PhoneGeek. Welk hoesje op www.PhoneGeek.nl zou jij graag willen winnen?”
✩Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’
✩Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

Om extra kans te maken:
✩Volg PhoneGeek op Instagram
✩ Like de Facebookpagina van PhoneGeek

De winactie loopt t/m zondag 5 oktober en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog én Instagramaccount @ByDagmarValerie!

Welk telefoonhoesje zou jij kiezen?
Veel succes en plezier met deze winactie!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.