WINACTIE – €40,- shoptegoed bij Zonnebrillen.com

WINACTIE – €40,- shoptegoed bij Zonnebrillen.com

Screenshots23Wauw wat een mijlpaal! Ik haalde de 1000 volgers op Instagram, mijn favoriete socialmediakanaal! Echt heel erg gaaf én onwerkelijk. Daarom wil ik jullie ook heel graag voor dit hoogtepunt bedanken middels een presentje. Ik heb namelijk de kans gekregen om een lieve lezeres blij te maken met €40,- shoptegoed bij Zonnebrillen.com! Extra lekker voor in de zomer om leuke sunnies op je neus te hebben, doe je mee met deze winactie?

Wat moet je doen
✩Laat in de comments achter dat je kans wil maken op shoptegoed bij Zonnebrillen.com t.w.v. €40,-
✩Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’
✩Volg
 mij (@ByDagmarValerie) op Instagram

Wat mag je doen:
 
De winactie loopt t/m vrijdag 22 augustus en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. In de tussentijd kan je een kijkje nemen in de mooie webshop en wellicht alvast je toekomstige zonnebril uitkiezen, er zijn modellen, vormen en kleuren in overvloed op Zonnebrillen.comVeel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog én Instagramaccount!

Veel succes en plezier!
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Amy

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Ik doe graag mee met de actie en volg je via Bloglovin en Instagram.

 2. Ahw wat een mooie mijlpaal lieve Dagmar! Gefeliciteerd met je 1000 insta followers <3! En wat een toffe winactie. Aangezien ik al een hele poos een RayBan op het oog heb, doe ik graag mee met je winactie! X

 3. Geertje

  Gefeliciteerd! 1000 volgers is echt veel!! Ik doe graag mee met deze winactie! Mijn zonnebril van emporio Armani is pas geleden gevallen (Laura ging er mee gooien ;-) ) en er zit nu een krasje op, precies voor mijn oog… heel irritant! Tijd voor een nieuwe dus!

 4. Denise

  Ah wat een gave winactie! Natuurlijk volg ik je al een tijdje op alle social media kanalen die ik kan bedenken. Super gefeliciteerd met je 1000 volgers, je verdiend er nog veel meer, topper! Liefs, Denise <3

 5. Gefeliciteerd met je instagram, je hebt ook een prachtige feed!!! Wat een gave winactie! ik doe graag mee, want ik kan wel een nieuwe zonnebril gebruiken…ik heb er nu 1 die ik gekregen heb van mijn exvriend.. die draag ik dus niet meer met plezier… tijd voor een frisse nieuwe blanco zonnebril!

 6. Ohhh wat zou dit goed van pas komen! Ik wil al een tijdje nog de Ray Ban clubmaster, maar vanwege de verhuizing is daar nu even geen geld voor. Met €40 zou ik al een aardig eind komen, dus dat zou echt geweldig zijn :D
  Ik volg je overal (deed ik natuurlijk al!)
  Liefs x

 7. Heel leuk ! Ik doe zeker mee :) en gefeliciteerd
  ik heb trouwens alles gedaan, ik wil al lang een nieuwe rayban dus ideaal

  Liefs
  Karlien

 8. Sophie

  Wat een leuke winactie! Ik heb net een nieuwe zonnebril, dus ik sla over. Maar wel gefeliciteerd met je 1000 IG volgers, je plaatst ook altijd zulke leuke foto’s :-)

 9. Naomi

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alle verplichte stappen gedaan!

 10. Evelien

  Wat een mijlpalen toch voor jou de laatsre tijd. Het is je gegund! 1000 volgers op instagram is ook echt veel en super tof. Ik ben gek op instagram :).

 11. Tessa

  Gefeliciteerd met zoveel fans. Op naar de 1.500. Ik kom graag in aanmerking voor dit shoptegoed omdat mijn huidige zonnebril niet meer kan. Hij is oubollig en ik ben wel toe aan iets hips.

 12. Ohh ik doe heel erg graag mee, want ik heb al een mooie bril van Ray-Ban op het oog! Ik volgde je eigenlijk ook al op alle social media kanalen ;-) Liefs

 13. agneta

  Gefeliciteerd met de volgers!! Ik sla de actie even over, maar veel plezier!!

 14. Gefeliciteerd met je volgers! You deserve it!
  Ik doe graag mee & heb ook alle extra kansen gedaan.
  xx Jolijn.

 15. Romy

  Wat leuk en gefeliciteerd! Ik maak graag een kansje!

 16. Whoehoehh, gefeliciteerd met je 1000 volgers (waar je alweer overheen zit, good for you!). Ik volg je al op je bloglovin en IG, maar ik doe graag mee :)

 17. melissa

  Gefelliciteerd. Ik doe nog even mee (op de valreep). Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas), FB (melissa.vanstipdonkmaas), youtube (melissa van stipdonk) en instagaram (melissamaas1984). Gr. Melissa

Geef een antwoord

CommentLuv badge