Blog

WINACTIE – €40,- shoptegoed bij Zonnebrillen.com

Screenshots23Wauw wat een mijlpaal! Ik haalde de 1000 volgers op Instagram, mijn favoriete socialmediakanaal! Echt heel erg gaaf én onwerkelijk. Daarom wil ik jullie ook heel graag voor dit hoogtepunt bedanken middels een presentje. Ik heb namelijk de kans gekregen om een lieve lezeres blij te maken met €40,- shoptegoed bij Zonnebrillen.com! Extra lekker voor in de zomer om leuke sunnies op je neus te hebben, doe je mee met deze winactie?

Wat moet je doen
✩Laat in de comments achter dat je kans wil maken op shoptegoed bij Zonnebrillen.com t.w.v. €40,-
✩Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’
✩Volg
 mij (@ByDagmarValerie) op Instagram

Wat mag je doen:
 
De winactie loopt t/m vrijdag 22 augustus en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. In de tussentijd kan je een kijkje nemen in de mooie webshop en wellicht alvast je toekomstige zonnebril uitkiezen, er zijn modellen, vormen en kleuren in overvloed op Zonnebrillen.comVeel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog én Instagramaccount!

Veel succes en plezier!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.