Blog

Winactie – 2 x bedelkettinkje van Lucardi voor extra geluk

IMG_7016
Een stralend kettinkje in rosé goud met een rijtje ‘lucky’ symbols. Ik vind het echt een prachtige eyecatcher en het behoort nu al tot mijn favorieten, wat een beauty! Ik draag het rijtje samen of wissel het af, dat hangt net van mijn outfit af die dag. Dat het elegant, vrouwelijk en liefdevol staat, is een feit. Extra geluk komt altijd goed van pas en omdat jullie mij dagelijks zo ontzettend gelukkig maken, zou ik 2 lieve lezeressen ook heel blij willen maken met een prachtige ketting inclusief 3 bedeltjes van Lucardi. Doe je mee met de winactie?

Heb jij de trend al gespot om verschillende fijne kettinkjes in variërende lengtes met elkaar te combineren? Extra leuk is het om er ook andere bedeltjes bij te dragen om je look helemaal af te maken. Bij Lucardi kan je zelf de bedelkettinkjes samenstellen met bijvoorbeeld de naam van je lover, je eigen initialen of het rijtje met symbolen die staan voor extra geluk. Je kunt kiezen voor lettertjes en bedeltjes in zilver, goud of rosé, gecombineerd met een ketting.

Vastleggen in volledig scherm 15-2-2015 231312.bmp

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩ Laat in de comments achter waarom je graag deze ketting met 3 bedeltjes zou willen winnen en welke bedeltjes je dan zou kiezen
✩ Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’ en like dit bericht
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

Om extra kans te maken:
✩ Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram

De winactie loopt t/m 22 februari en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De 2 winnaars ontvangen  persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Welke bedeltjes zou jij graag aan je kettinkje hangen en waarom?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.