Blog

Winactie – 2 x €50,- shoptegoed bij Primark

IMG_7970
Wohooo het ene hoogtepunt na het andere overkwam mij de laatste tijd, het is soms echt een achtbaan! Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie mij dagelijks geven, het voelt soms zo onwerkelijk! Zoals jullie misschien wel weten, beleef ik ontzettend veel plezier aan het bloggen, maar dit zou heel anders geweest zijn als jullie niet zulke lieve comments zouden achterlaten onder de artikelen en zo trouw mijn blog zouden bezoeken. Ik kreeg de te gekke kans om twee lieve lezeressen te bedanken met €50,- shoptegoed bij de Primark! Doe je mee met deze winactie?

juli 2014
Ik kom heel erg graag in de Primark, daarom vind ik het extra leuk dat ik de kans heb gekregen om niet één, maar twee lezeressen blij te maken met €50,- shoptegoed. Voor dit bedrag kan je te gekke najaarsitems aanschaffen, omdat de Primark budgetproof en heel toegankelijk is. En ik heb al te gekke eyecatchers gezien in de collectie. Dinsdag 23 september ga ik deze zelf bewonderen tijdens de opening van de Primark in Venlo, ik kan niet wachten! En is Venlo te ver weg? Je kunt ook vanaf 30 september lekker shoppen in de Primark van Arnhem want dan openen de deuren van de Primark in deze mooie stad.

Ook kan je terecht voor de mooie collectie in de volgende vestigingen: Zaandam, Hoofddorp, Nijmegen, Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Almere, Zoetermeer.

Op Primania kan je zelf foto’s van je Primark- looks plaatsen en hiermee je eigen lookbook creëren. Ook kun je inspiratie op doen door te bekijken hoe andere Primark liefhebbers hun kleding dragen. Misschien ontdek je wel een leukere manier om je nieuwste Primark shirtje te dragen, of spot je een bijzondere statement ketting die nu verkrijgbaar is bij Primark. Zo blijf je ook op de hoogte van de verschillende collecties van Primark, ideaal!

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩Laat in de comments achter dat je kans wil maken op €50,- shoptegoed bij Primark door de volgende zin af te maken: Als ik de giftcard van Primark t.w.v. €50,win, dan…’
✩Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’
✩Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

De winactie loopt t/m zondag 5 oktober en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. In de tussentijd kan je een kijkje nemen oPrimania waar je zelf foto’s van je outfit kunt plaatsen en hiermee je eigen lookbook kunt creëren. Ook kan je inspiratie op doen door te bekijken hoe andere Primark liefhebbers hun kleding dragen. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog én Instagramaccount @ByDagmarValerie!

Maak de volgende zin af: Als ik de giftcard van Primark t.w.v. €50,- win, dan…

Veel succes en plezier met deze winactie!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.