Blog

Win je eigen (blog)shirt van FLMNG

Wohoooooo mijn eigen shirt met quote en mijn blognaam erop, hoe gaaf is dat?! Ik kon mijn geluk niet op en stuiterde van blijdschap door de woonkamer (sorry onderburen). Dit shirt van de webshop FLMNG is zó ontzettend mooi, ik ben daarom ook extra blij dat ik dankzij FLMNG iemand minstens zo gelukkig kan maken. Je kunt namelijk ook je eigen (blog)shirt met bedrukking winnen! Het shirt is van fijne kwaliteit, hij zit ontzettend lekker en de bedrukking is ook nog eens mooier dan ik ooit had durven dromen voor mijn eigen blogshirt. Ik interviewde Laura van FLMNG, omdat ik natuurlijk mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen, lees je mee? 

lautjeOver FLMNG
FLMNG is in oktober 2014 opgericht door Laura Huizing. De shirtjes en tassen kenmerken zich door de opvallende teksten met een humoristische ondertoon. Je kunt FLMNG volgen via Instagram, Twitter & Facebook, daar ga je zeker geen spijt van krijgen!

 Wat is je favo quote?
Ik ben gek op quotes en kan bijna niet kiezen. Als ik naar de FLMNG collectie kijk is I Have nothing to wear toch wel mijn favoriet. Dit is het allereerste shirt dat ik maakte en ook het shirt dat het meest besteld wordt. Deze quote past goed bij mij, omdat ik het altijd als excuus gebruik om te gaan shoppen. Daarnaast is het lekker opvallend en daar houd ik van!

 Hoe kwam je op het idee om een webshop te starten en waarom met deze items?
Ik maak al shirtjes sinds ik een jaar of 16 ben. Dit deed ik altijd met vriendinnen voor vakanties, concerten of feestjes. Ik ben dit altijd blijven doen en maakte vaak shirts voor mezelf met daarop ‘grappige’ teksten. Ik kreeg daar altijd veel leuke reacties op. Toen ik vorig jaar klaar was met mijn (deeltijd)opleiding en ik dus een heleboel tijd over had, vond ik dat ik klaar was om mijn shirts met anderen te delen. Het idee van een eigen winkel of webshop spookte al vaker door mijn hoofd, alleen heb ik nooit echt concrete plannen gemaakt. Onder het mom van ‘wat heb ik te verliezen’ heb ik eind vorig jaar de stap gezet. En daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee!

 Wat vond je het spannendste om te doen om de webshop te realiseren?
Of er wel mensen geïnteresseerd zouden zijn. Ik ben natuurlijk in de winter begonnen, niet echt het seizoen voor shirts met korte mouwen. Toch bleek al snel dat er veel enthousiaste reacties en bestellingen kwamen. Ik word iedere keer weer ontzettend blij van de bestellingen die binnenkomen. Ik vind het zó tof dat er mensen zijn die de shirtjes die ik maak leuk vinden en dat er door heel Nederland mensen rondlopen met shirts die door mij zijn gemaakt.

Wat vind je het allerleukste aan het beheren van een webshop? En hoe beschrijf je je ervaring tot nu toe?
Op de eerste plaats komt het bedenken van nieuwe ontwerpen en teksten. Daarbij komt de zoektocht naar nieuwe lettertypes, het onderhouden van mijn social media kanalen en het maken van nieuwsbrieven. Van het daadwerkelijke bedrukken van een shirt word ik iedere keer weer blij, het blijft erg leuk om het eindresultaat in handen te hebben.

 Over welk item ben je het meest enthousiast?
Het I have nothing to wear shirt draag ik zelf het meest, maar ook het NO THANKS shirt vind ik erg leuk. Voor de zomerfestivals ga ik het LET’S FIESTA shirt veel dragen. En met Koningsdag natuurlijk een shirt uit de QUEEN collectie.

WIN WIN WIN – Doe mee met de winactie!
♧ Laat in de comments achter waarom je graag je eigen bedrukte shirt zou willen winnen van FLMNG.nl ;
♧ Volg mijn blog ByDagmarValerie op Bloglovin en like dit bericht;
 Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie;
♧ Like de FLMNG Facebookpagina 

Om extra kans te maken
♧ Volg mij (@bydagmarvalerie) op Instagram

De winactie loopt t/m 10 april en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen. Kan je écht niet wachten tot je misschien als winnaar uit deze actie komt? Gebruik dan de kortingscode ‘bydagmarvalerie’, dan krijg je 20% korting op de gehele collectie (m.u.v. sale artikelen). De kortingscode is geldig t/m 10 april 2015. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Hoe zou jij je shirt bedrukken? Met een quote of motto bijvoorbeeld? 

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.