What’s in my GUESS bag

What’s in my GUESS bag

Guess
Dagelijks gebruik ik met veel plezier mijn tas en het leek mij leuk om je te vertellen wat ik er eigenlijk in heb zitten. Voor dit artikel heb ik de tas expres niet opgeruimd, zodat het ook voor mijzelf een leuke verrassing is wat er allemaal in te vinden is. Hou je vast, want er zat zóveel meer in mijn tas dan ik dacht! Ongelooflijk dat ik dit dagelijks met mij mee draag. Overigens heb ik na het schrijven van dit artikel de inhoud zorgvuldig bekeken en keuzes gemaakt. Dat scheelt een paar kilo!

Zoals je ziet ben ik de trotse eigenaresse van een mooie, zwarte GUESS tas die niet alleen stijlvol is maar ook over een praktische indeling beschikt. Ik vind de uitstraling ervan heel vrouwelijk en stoer, maar ook de details spreken mij erg aan. Ik heb vaker GUESS tassen gehad en ik ben erg te spreken over de kwaliteit ervan en ze gaan echt jaren mee. Nu ik moeder ben, kan ik al helemaal niet meer zonder tas de deur uit. En ruim ik mijn tas trouwens ook veel minder vaak op #confessions. Voor mij is het dus ook een leuke ontdekking wat ik allemaal met mij meedraag.

Allereerst trof ik een e-reader aan die bovenop de andere spullen in mijn tas lag. Ik kan echt niet zonder mijn Kobo e-reader en ik lees er graag op. Ook zit er standaard een fysiek boek in mijn tas. Moet ik even wachten op OV of op een afspraak? Dan is het een gewoonte geworden om de minuten te benutten om even te lezen. Heerlijk ontspannend en je vliegt door boeken heen. Genoeg gepraat over mijn liefde voor lezen, want er zat nog veel meer in mijn tas. Mijn tas van GUESS is afkomstig van de webshop Brandfield, daar kocht ik overigens ook eerder een mooi GUESS horloge voor de verjaardag van mijn man. Ik vond in mijn tas vrijwel meteen mijn GUESS portemonnee (een roze met gouden ritsen; vrouwelijk en stijlvol) waarin ik muntgeld, pasjes, foto’s van mijn twee lieve mannen en een boodschappenlijstje in bewaar. En ongelooflijk veel pennen! Die trof ik ook aan in mijn tas. Die ga ik na het schrijven van dit artikel dus meteen even sorteren, want zoveel heeft een mens echt niet nodig. Ook zaten er auto- en huissleutels in mijn tas en een heerlijke handcrème. Het lijstje wordt nog veel langer, want in het zijvakje zaten Nijntje koekjes (niet voor mijzelf), een rolletje Mentos (wel voor mijzelf) en … nog meer pennen. Why?!

Ook trof ik mij blauwe Dopper met water aan, wat oude bonnetjes, mijn bullet journal, Purpuz Planner en een speelgoedauto #jongensmama. Mijn OV kaart zat er ook in, net als een lipgloss, mascara, nagellak en een paar oorbellen waar ik al heel erg lang naar opzoek was. Handig zo’n opruimsessie! En het lijkt wel een Mary Poppins tas, wat zit er veel in! Ongelooflijk wat draag ik toch veel mee, ik kan wel bodybuilder op mijn CV zetten… In mijn GUESS tas zat namelijk ook nog een USB-stick in de vorm van een pump en mijn telefoon. Dat was het. Wát een lijst aan items! Dit vraagt om een drastische Marie Kondo maatregel, want ik weet niet eens hoe ik mijn tas eerder prima dicht heb gekregen. Ik heb mijzelf weer eens overtroffen, maar ga het straks even goed organiseren. En met het vinden van mijn oorbellen ben ik heel erg blij, eindelijk weer herenigd want die zocht ik stiekem al héél erg lang.

Draag jij ook zoveel spullen mee? Is het herkenbaar of is jouw tas georganiseerder (die kans lijkt mij erg groot haha). Let me know!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 4 reacties.

 1. Ohh wat een mooie tas! Dit was vroeger al mijn favoriete tassenmerk! Ik heb ook altijd heel veel spullen bij me, je weet maar nooit Haha!

 2. Romy

  Wat een prachtige tas en leuk om zo heerlijk eerlijk te lezen wat je er allemaal uit tevoorschijn toverde. Ik herken het wel een beetje. Ik vind ook altijd allerlei dingen terug als ik mijn tas weer eens opruim. Wat past er toch veel in een vrouwentas! ;)
  Romy onlangs geplaatst…Ben ik een dorpschick of een Randstadmeisje?My Profile

 3. Anna

  Mijn schooltas is een bende besef ik me net… Heb er zeker 3 chocoladerepen in zitten (whoops). Tijd voor een schoonmaak actie haha! Liefs
  Anna onlangs geplaatst…Week 12, a bit tiredMy Profile

 4. Nienke

  Mooie tas(inhoud)! Ik draag zelfs nog veel meer mee, ik ben altijd op alles voorbereid, hihi!

Geef een antwoord

CommentLuv badge