Blog

Vrolijke flamingo’s zorgen voor een tropische zomer 2015

flamingocoll
Feestelijke, vrolijke en fleurige flamingo’s! Probeer dat maar eens een paar keer snel achterelkaar uit te spreken, ga je de uitdaging aan? Ik heb ontzettend veel zin in de zomer en zoals je misschien weet ben ik fan van de ananas-trend, maar ook van de flamingo’s die massaal uit Zuid-Amerika en het Caribisch gebied zijn overgevlogen om te stralen in ons interieur en op de mode musthaves van dit seizoen. Ben jij klaar voor deze roze en tropische zomer? 

Vrolijke flamingo feitjes
Wist je dat flamingo’s van nature wit zijn? Het voedsel zorgt voor de roze kleur. Op het menu staan algen en kleine kreeftjes. De algen bevatten het stofje carotenoïde. Het lichaam maakt van dit stofje de roze kleur. Deze roze kleur komt in de veren terecht en daarom zijn de flamingo’s roze. En weet je waarom flamingo’s meestal op één poot staan? Met één poot in het water koelen ze hun lichaam af, maar met twee poten in het water zouden ze te veel lichaamswarmte verliezen. Een andere reden zou zijn, dat de flamingo met twee poten de modder in zakt. Door op één poot te gaan staan kan de flamingo, als die te ver in de modder is gezakt, zichzelf als het ware ophijsen met zijn andere poot. Meer flamingo feitjes zijn altijd welkom!

Flamingo fashion & interieur
De flamingo spotten we overal deze zomer van 2015! Zowel op kleding als in menig interieurcollectie zie je deze vrolijke vogel terug. Pretty in Pink! Neem bijvoorbeeld het leuke Flamingo telefoonhoesje van ModeMusthaves, een roze eyecatcher waardoor jij vrolijk over straat kunt. Of dit flamingo kussen van de Xenos, die maakt de woonkamer helemaal af. En flamingo’s als lichtpuntjes nodig? Dan zit je bij deze verlichting op het juiste adres.  De Triangle bikini’s zijn helemaal hot en wist je dat er ook een flamingo Traingle bikini bestaat? Daarmee straal jij op het strand of aan het zwembad, love it! Natuurlijk zijn we dol op schoenen en al helemaal als er vrolijke flamingo’s opstaan. Deze vrolijke espadrilles met vetersluiting en flamingo motief kan je bewonderen bij H&M. Voor de avonduurtjes is een oversized sweater ideaal. Vind je deze flamingo sweater van NIKKIE ook zo mooi? Last but not least verdienen je nagels ook een beauty momentje, hoe kan je deze beter lakken dan met OPI Pink Flamenco? Pretty perfect! Allemaal items waar ik heel blij door werd, jij ook? Flamingo’s kan je nooit genoeg hebben… nieuw motto voor deze zomer? Of beter één flamingo in de hand dan tien in de lucht? Of één flamingo maakt nog geen zomer, maar deze eyecatchers wel?

Help, heb ik het flamingo virus? En heb ik je er nu een beetje mee besmet?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook ♧ Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.