Blog

VIP openingsparty H&M, Monki & Weekday #HMLovesRotterdam

HMLovesRotterdam Annesolveig ByDagmarValerieWohooo op 15 oktober onthulde H&M tijdens de exclusieve VIP avond haar nieuwe flagship store in Rotterdam. En ik was erbij! Samen met lieve Anne gingen we naar het event en het was heel geslaagd en groots. De officiële opening van de winkel is vrijdag 17 oktober om 10:00, maar je kunt nu alvast genieten van deze sneak preview, enjoy!

#HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerie

Wist je dat dit exclusieve VIP event plaatsvond in de grootste H&M flagship store van Europa? De winkel werd ingewijd onder grote belangstelling van de 800 genodigden, bestaande uit media, BN’ers, prominenten uit de fashionwereld en prijswinnaars. Ook konden we gelijk een kijkje nemen in de nieuwe winkels van Monki en Weekday, de zustermerken van H&M. Hier ging het feest verder!

#HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerie

De avond had als toepasselijk thema ‘Dear Rotterdam’, en daarmee werd een ode gebracht aan de havenstad. Je vindt deze gigantische, maar prachtig en overzichtelijk ingerichte H&M op Beurstraverse 38. Vanaf het station loop je ongeveer 15 minuten naar deze mooie locatie, maar je kunt (met het oog op de geslaagde shopsessie en de hoeveelheid tassen…) ook met de metro die om de hoek stopt.

#HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerie

We kregen aan het begin van de avond een lege goodiebag mee. Een lege? Ja, je leest het goed! Naast de lege tas ontvingen we namelijk drie bonnen voor goodies bij H&M, Monki en Weekday. Ik vond het een heel leuk idee, zo gingen we opzoek naar de ophaalpunten waar we de bonnetjes konden ruilen voor de goodies. Een gezellige zoektocht met ondertussen hapjes en drankjes die voorbij kwamen en we genoten van de collecties. Wat een eyecatchers hangen er voor komend seizoen! Er kon tevens met korting geshopt worden tijdens deze avond, een heerlijke combinatie voor elke fashionista.

#HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerie

Het publiek kon genieten van diverse optredens van onder andere de Rotterdamse formatie Brandwerk en zangeres Szjerdene. Zij maakten er een goed feestje van!

Debuut Stylescrapbook Andy #HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerie

Blogger Andy Torres van Style Scrapbook maakte tijdens de avond haar DJ debuut en voorzag het publiek van de nodige fashionable beats. Wat was het een te gekke show die zij verzorgde, heel bijzonder om dit moment mee te mogen maken. Blijven draaien Andy, je deed het super!

#HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerie

Deze geweldige autumn/winter collectie laat mijn hartje sneller slaan!

#HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerie

Zebralicious! Op de kinderafdeling vond ik deze geweldige laarsjes voorzien van zebra print. Wie mij wat beter kent, weet dat ik een zwak heb voor alles waar dit printje op zit. Wie weet begin ik ooit een mamablog, dan kan ik uren schrijven over deze laarsjes voor kids…

#HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerie

Alsof deze avond nog niet spectaculair genoeg was, konden we als eerste de capsulecollectie Eddy Anemain x H&M bewonderen. De Franse modeontwerper Eddy Anemian was de gelukkige winnaar van de H&M Design Award en mocht als guest designer voor H&M aan de slag, wat een eer! De collectie bestaat uit elegante stukken met een haute couture en luxueuze uitstraling. Ook zijn de items stuk voor stuk vrouwelijk, maar opvallend. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden, prachtig!

#HMLovesRotterdam VIP opening ByDagmarValerieDankjewel H&M, Monki & Weekday voor de onvergetelijke avond en lieve Anne, ik heb nog steeds buikpijn van het lachen (ik wist niet dat grapjes over huizen en koelkasten zo hilarisch konden zijn…). Het was echt geslaagd! De officiële opening van de flagship store is aanstaande vrijdag 17 oktober om 10.00 uur, ben jij erbij?

Shop jij regelmatig bij de H&M, Monki of Weekday?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.