Blog

Unboxing – De limited edition Valentijn giftbox van My Jewellery

Valentijnsdag My Jewellery gift box

De maand van de liefde staat voor de deur! Geniet van elkaar of gun jezelf meer selflove in februari. Op 14 februari vieren we Valentijnsdag, voor mij staat deze dag in het teken van oprechte aandacht voor elkaar en jezelf extra rust en ruimte gunnen. Voor het laatste heb je geen relatie nodig, behalve de bewustwording dat je goed genoeg bent. Ook jij verdient het om in het zonnetje gezet te worden of juist een oplaadmoment te ontvangen. Hoe creëer jij me-time zodat je lekker kunt ontspannen? Ik ontving de speciale 6 gifts to say I love you Valentijn gift box van My Jewellery en het leek mij erg leuk om deze te unboxen. Lees je mee?

Een origineel en liefdevol Valentijnscadeau

Het perfecte Valentijnscadeau bestaat uit een liefdevolle verrassing. Bijvoorbeeld door het klaarmaken van haar of zijn lievelingsgerecht, een kaart met hartverwarmende woorden of een gezellige wandeling waarvan je de route alvast hebt uitgestippeld langs een plek die meer voor jullie betekent. Dit liefdevolle gebaar waar je moeite, aandacht en tijd in hebt gestoken wordt vast gewaardeerd! Een andere manier om jouw geliefde te verrassen is door daadwerkelijk een cadeautje te geven. De gift box van My Jewellery is bijvoorbeeld zo’n leuke manier om iemand in het zonnetje te zetten. Ik vond het heel erg leuk om deze te kunnen ontvangen en daarom vertel ik je er nu meer over.

Over de limited edition Valentijn giftbox

De 6 gifts to say I love you box is een feestje om te zien. De box bevat zes vakjes met daarin liefdevolle sieraden en accessoires die in het teken van de liefde staan. Let’s celebrate love!

Giftbox Valentijnsdag My Jewellery

De unboxing van de giftbox!

Tijd voor de unboxing van het gezellige, roze hart! Het hart bevat verschillende vakjes om te openen. Bij het openen van de vakjes ontdekte ik een leuk kettinkje met hartjes in de kleur goud, een roze scrunchie (altijd handig!), een one piece oorbel met het woord ‘love’ en een speld met pareltjes erop die het woord ‘amour’ vormen. Ook zat er een armbandje in met daaraan een hartje en een one size ring met hartje. Gouden ringen, daar kan een vrouw nooit genoeg van hebben! De cadeautjes die in de giftbox zaten, waren allemaal heel liefdevol, vrolijk, vrouwelijk en verrassend!

Ik vond het geweldig om de box te ontvangen en te ontdekken. Met deze sieraden kan Valentijnsdag natuurlijk niet meer stuk! 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.