Tijd voor een onvergetelijke zomer!

Tijd voor een onvergetelijke zomer!

Hoera, het is bijna zomer! De temperaturen zijn al heerlijk, het zonnetje laat zich regelmatig zien en de energie stroomt door ons heen. Echt zo fijn! Er gaan zoveel mooie momenten plaatsvinden deze zomer dat ik mij er ontzettend op kan verheugen. Van een dagje naar Antwerpen, maar ook de vakantie naar Oostenrijk en nog even lekker familie knuffelen in Polen. Ook gaan we een weekendje weg met Anne en Stephen, zo leuk allemaal! De bestemming verklappen we binnenkort, maar het is allemaal echt een feestje om mee te mogen maken. En dan heb ik het nog niet eens over onze bruiloft gehad; superleuke hoogtepunten allemaal.  Kijken door een roze bril? Nee hoor, maar wel door deze fijne Ray-ban Wayfarer!

Elke zomer lijkt de eerdere te overtreffen, al denk ik keer op keer dat het eigenlijk niet meer mogelijk is. Het is echt mijn favoriete seizoen en ik geniet er volop van. En ik heb een soort van tik dat ik sinds mijn twaalfde elke zomer ook een nieuwe zonnebril aanschaf, al moet ik eerlijk bekennen dat mijn eerste modellen jarenlang van H&M kwamen. Ook leuk toch? Aan elke zonnebril hangen herinneringen van deze magische, zomerse dagen waarin nieuwe plekken ontdekken, genieten met vrienden en familie en ontspannen in het zonnetje centraal stonden. En nu mag ik daar deze mooie Ray-ban Wayfarer aan toevoegen die ik mocht ontvangen van Ziezie.nl (liefde voor Ray-ban!). Wat ben ik benieuwd welke herinneringen er aan deze zonnebril verbonden worden. Dat worden er vast en zeker weer meer dan genoeg! Can’t wait!

Heb jij al plannen gemaakt voor deze zomer? Ga je op avontuur, lekker relaxen, festivals bezoeken of op fijne dagjes uit? Ik hoop dat je vooral heerlijk kunt genieten van de mooie dagen die gaan komen en dat je alle energie hebt om veel leuks te beleven. Dat gun ik je van harte, hoe fijn als je deze zomer weer mooie dromen van je bucketlist kunt strepen nietwaar? Go for it en maak er een magische tijd van!

Geniet van een magische zomer ♥ Welke plannen heb jij? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 11 reacties.

 1. Amy

  Oh Dagmar, wat een heerlijke vooruitzichten allemaal! Super fijn zeg, dit wordt inderdaad een zomer om nooit te vergeten! En dan ook nog zo’n mooie zonnebril, leuk! Enjoy!
  Amy onlangs geplaatst…Hotspot | Olof Viktors (Skåne)My Profile

 2. Frauke

  Wat leuk dat je een Ray Ban hebt ontvangen van Zie Zie! Leuke stash heb je vast al. Ik heb één dure en een goedkope zonnebril, en daar doe ik al jaren mee. Ben er superblij mee, nog steeds :) X
  Frauke onlangs geplaatst…Maak van je wasplaats een pareltjeMy Profile

 3. Jessica

  Ik heb een zonnebril van 2,50 maar hij voldoet prima. Al zou ik ook best wel eens een luxere willen hebben.
  Voor de zomer heb ik nog geen plannen, maar ik ga in elk geval de nieuwe Z&K boeken lezen ^^
  Jessica onlangs geplaatst…Win tot €75 shoptegoed voor horloge.nlMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge