Blog

Sieraden van ‘A Little Piece Of Luck’

IMG_8171Toen we terugkwamen uit Zakynthos (Griekenland) lagen er prachtige pakketjes op mij te wachten, een van de verrassingen waren de mooie sieraden van de webshop A Little Piece Of Luck. Deze webshop bestaat zo’n 1,5 jaar en heeft als doel middels veelal handgemaakte sieraden anderen ‘een klein stukje geluk’ te bieden, net als ik dat met mijn artikelen op mijn blog probeer te doen. Een leuke match én ik ben ook heel enthousiast over de sieraden. Kijk je mee?

A little Piece of luck By Dagmar Valerie

Allereerst kreeg ik een prachtige ketting waar ik ontzettend blij mee ben. Ik heb altijd al zo’n ketting willen hebben, omdat je er een herinnering in de vorm van een briefje of mooie foto in kunt dragen.  Deze Keep me close ketting is wat langer en brons van kleur. Prachtig voor de herfst en de winter. Aan de ketting hangt een locker voorzien van een heel mooi patroon met zwaluw en bloemen erop. Je klikt de locker makkelijk open en ik vind de lengte ook erg mooi. De uitstraling ervan is luxe en stijlvol, mooi om te geven en te ontvangen!

A little Piece of luck By Dagmar Valerie

Ook ontving ik bijpassende oorbellen en een ring. Ik had dit helemaal niet verwacht, wat een leuke en lieve verrassing! En ook nog ontzettend fijn dat de ring verstelbaar is, zodat iedereen het past. De sieraden zijn voorzien van prachtige polaris stenen, de kleur staat goed bij mijn ogen en ook deze eyecatchers vormen een warm geheel. Prachtig!

A little Piece of luck By Dagmar Valerie

Ik combineer de sieraden graag met warme tinten in de kleding, waaronder bruin, goud, taupe, geel en groen. Ook draag ik dan sneller bruine schoenen, zodat het een geheel vormt. In de make-up houd ik het dan vaak rustiger, mooie nude tinten zet ik dan graag ik en af en toe kies ik voor groene en goud kleuren. Mijn ogen hebben een bruine kleur met een vleugje groen erdoor, waardoor de combinatie elkaar versterkt.

A little Piece of luck By Dagmar Valerie

Last but zeker not least kreeg ik deze mooie oorbellen in de vorm van zwaluwen. De vogeltjes op weg naar vrijheid zijn bronskleurig en heel schattig. Een mooie witte blouse of bruine blazer erbij en de outfit is compleet!

A little Piece of luck By Dagmar Valerie

Ik vind het concept zo mooi bedacht, het is echt hartverwarmend en het maakt de wereld een stukje mooier. Je krijgt bij de sieraden ook nog een lief kaartje erbij, ik voelde echt het geluk door mijn aderen stromen bij alleen al het zien van zoveel moois. Mocht je geïnteresseerd zijn om een sieraad van de webshop A Little Piece Of Luck te bestellen, dan krijg je nu ook 10% korting als je de kortingscode bydagmar gebruikt.

A little Piece of luck By Dagmar Valerie

Wie zou jij middels sieraden een stukje geluk willen geven?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.