Blog

Shoplog Zwijnenburg Mode voor hem en voor haar

IMG_2442
Even lekker online shoppen, heel af en toe is de verleiding wel érg groot. Ik keek al ontzettend lang naar het shirtje met Good Times erop waar ik mijn ogen niet vanaf kon houden. Ik word er elke keer weer blij door als ik het draag en het shirt heeft al mijn andere favorieten flink verslagen! Ook mijn vriend Jord heeft nieuwe kleding waar hij je met veel plezier meer over zal vertellen. Kijk je mee naar onze shoplog?

IMG_1220

Laat ik beginnen met mijn nieuwe favoriet, want de kans is zéér aanwezig dat jullie dit shirt vaker terug zullen zien. Ik probeer er niet in te gaan wonen, maar je begrijpt dat de verleiding erg groot is. Good Times erop, een blauwe en zomerse print én van Tommy Hilfiger (klik hier voor het shirt). Veel meer uitleg heeft het amper nodig en je snapt denk ik wel dat ik flink foute danspasjes door de woonkamer maakte toen dit shirt arriveerde? En gelukkig kent Jord mij langer dan vandaag en kijkt hij niet meer zo vreemd op van mijn vrolijke moves. 

Tijd voor een selfie, yes ik ben er heel blij mee!

IMG_1238

We mochten allebei bij Zwijnenburg Mode iets bestellen, maar dat was nog knap lastig! Het aanbod is gigantisch en ook de merken zijn zeer indrukwekkend. Van Tommy Hilfiger tot aan Mexx, PME Legend, Esprit, Dept, Van Bommel, Vero Moda… Het is typisch een winkel waar je ontzettend goed kunt slagen voor hem én voor haar.

IMG_1223

Het is een erg blauwe shoplog geworden haha, gelukkig is blauw én een denim look helemaal de trend van deze zomer. Ik kan echt niet wachten tot het stralende zonnetje doorbreekt en we volop kunnen genieten van shorts, shirtjes en slippers op het strand. Nu al zin in! Maar laten we lekker genieten van het nu: It’s a good day to have a good day!

IMG_1236

Jord – Mij hoor je regelmatig mompelen dat Dagmar zoveel kleding heeft (en het is eigenlijk meer een feit dan een mening…), maar ik mag ook niet klagen. Vandaag val ik namelijk zelf ook met de neus in de boter en ga ik jullie vertellen over de twee items waar ik erg blij van werd. Mooie overhemden kan je nooit genoeg hebben. Net als schoenen trouwens én riemen. Maar ik vind het wel erg belangrijk dat een overhemd mooi aansluit en getailleerd is. Soms is dat nog een flinke klus! Vooral als je online een aankoop doet, kan het lastig zijn om te bepalen welke maat je hebt. Gelukkig ging dat bij dit mooie overhemd van PME Legend (klik hier) helemaal goed. Ik weet niet of je PME Legend kent, maar het profileert zich als merk voor de stoere en ondernemende man, het is is in de herenkleding echt een begrip geworden. De PME collectie oogt Amerikaans, maar is toch echt van Nederlandse bodem, dat maakt het extra leuk! IMG_1237

Jord – De stoere, comfortabele stijl maakt het overhemd helemaal af. Hij oogt netjes, maar ook speels en het bevat mooie details. Ik draag deze kleur graag en hij is makkelijk te combineren. Naar werk is het een ideaal overhemd, maar luiden we het weekend in met vrienden dan is deze tevens perfect. Ik ben fan! 

IMG_1228

Jord – Meestal kies ik mijn kleding zelf uit, maar Dagmar helpt ook regelmatig een handje. Zo ook met deze zwembroek, want ik zit eenmaal niet dagelijks bovenop de modetrends. En als zij enthousiast is, dan is het bijna onmogelijk om dat niet ook te worden. Ik twijfelde eerst over deze zwembroek, zouden deze kleuren mij wel goed staan en is die lengte wel prima? Maar toen hij binnenkwam verdwenen de twijfels als sneeuw voor de zon, want deze zwembroek moet écht mee naar Thailand en ga ik juist dragen als de zon lekker schijnt. De kleurcombinatie is vrolijk en ik ben blij dat ze deze heeft gespot, want ik zou er misschien zelf niet naar hebben gekeken. Laat de zomer maar komen, want ik ben er klaar voor!

Zo leuk dat Jord ook wat wou vertellen over zijn items! Blauw domineerde deze shoplog, maar ook tevens de catwalks én het interieur bij veel woonboulevards (en geloof ons, we hebben er véél gezien de afgelopen maand). Wij zijn klaar voor de zomer en ik ben mega blij met mijn nieuwe shirt, je begrijpt dat je hem vast en zeker terug zult zien bij mijn favorieten van deze maand(en)? Nu nog even wachten op de zon en dan kan de stralende tijd letterlijk beginnen!

Hoe ziet jouw favo shirt eruit?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.