Blog

Shoplog – Primark voor hem en voor haar

10995129_616716081792666_1425415339_n
Shoppen bij de Primark; ik beschouw het als een zeer uitdagende taak om er met lege handen uit te komen. Mij is het niet gelukt, ik shopte er voor mijn vriend en mijzelf na het zien van de geweldige spring collectie. Ik was nog niet eerder in Primark Almere geweest, maar vond de locatie qua ligging ideaal, omdat het naast het station gesitueerd is. Heel leuk om een nieuwe Primark te ontdekken én ik slaagde er goed! Onze aankopen deel ik in deze shoplog, enjoy!

Primark shoplog ByDagmarValerie

Ik ging naar de Primark met een doel. Mijn eerste onesie en vrolijke pantoffels, maar ik was een seizoen te laat haha. Ik heb eindeloos nagedacht over mijn eerste onesie en toen ik er dus eenmaal uit was dat ik er toch wel echt eentje wou… Tsja, mentaal een flinke klap natuurlijk, maar ik heb het goed verwerkt met deze heerlijke items. Wat shoppen betreft ben ik zeer flexibel en kan ik snel schakelen, dus moeiteloos stopte ik andere items in mijn mandje. Zo kocht ik twee superleuke tops voor de lente/zomer. Van ananasjes kan ik nooit genoeg krijgen, net als het knuffelen van palmbomen. Dat deze nu op mijn tops staan, maakt het plaatje compleet. Ook de kleuren vind ik heel erg leuk! Van zulke shirtjes kan ik nooit genoeg krijgen bij de Primark, vooral omdat deze rond de drie euro zijn. Lekker budgetproof, ideaal!

Primark shoplog ByDagmarValerie

Liefde voor streepjes! Op streepjes raak ik nooit uitgekeken, zo koos ik voor een vestje in een gewaagde kleur blauw en twee shirts met lange mouwen voorzien van zwarte strepen. Het shirtje met de dunnere streepjes heeft een prachtige bovenkant die op de schouders valt, heel leuk.

Primark shoplog ByDagmarValerie

Drie hemdjes die ik zeker zal dragen in de zomer of voor in Thailand, want ik word er nu al vrolijk van. Helaas is het nog ‘iets’ te koud, maar deze kleurrijke tops zijn nu al favoriet. Vooral die met bloemetjes, het doorzichtige stuk is prachtig, ook aan de achterkant. Het was liefde op het eerste gezicht!

Primark shoplog ByDagmarValerie

Een heerlijke hoodie mag natuurlijk ook niet ontbreken, vooral niet als deze vlag erop staat! Eigenlijk komt deze sweater van de mannen afdeling,maar in maatje s merk je er niks van. En ik heb hem ook al aan gehad waardoor ik nu weet dat ik er graag in wil blijven wonen, zo chill als hij zit. Love it! Sinds ik de Nike hardloopsokken heb ontdekt, ben ik er helemaal weg van. Bij de Primark was dit setje van 3 paar te koop voor 2,50! Natuurlijk kon ik het daarom niet laten liggen, net als deze handige schuifjes en mooie oorbellen. Ik ben heel goed geslaagd!

IMG_0122

Voor mijn vriend neem ik ook altijd wat leuks mee, meer casual items die altijd wel kunnen. De leukste aankoop vind ik het shirt van Coca-cola, deze was wel wat duurder voor Primark begrippen (een tientje) maar hij is erg goed te combineren boven een denim.

Primark shoplog ByDagmarValerie

Basic shirts kan een man nooit genoeg hebben, mijn vriend vind de V-hals shirts heel fijn en bij de Primark zijn deze erg betaalbaar. Ik sloeg gelijk enkele kleuren in waarvan ik weet dat ze hem heel mooi staan. En een polo komt ook altijd goed van pas.

Primark shoplog ByDagmarValerie

En als een echte early bird kocht ik ook nog een leuke zwembroek voor mijn vriend. Dit vrolijke patroontje heeft mijn hart gestolen en de kleur staat hem supergoed. We komen de zomer én Thailand zeker door met deze spring/summer items! De collectie die momenteel in de Primark hangt is echt heel leuk en aantrekkelijk, ik krijg er helemaal zin in de zomerse dagen door!

Primark shoplog ByDagmarValerie

Ben jij laatst nog bij de Primark geweest? Wat shop jij er graag?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.