Blog

Shoplog – Opening Forever 21 Rotterdam

 

Wat was de Opening van Forever 21 een feestje in Rotterdam! Ik mocht aanwezig zijn bij de speciale VIP avond waar we tevens shoptegoed kregen om mooie items te shoppen. En de keuze was gigantisch! Ook was de sfeer ontzettend gezellig en goed, het was zo leuk om lieve blogvriendinnetjes te zien en lekker bij te kletsen. De store is echt te gek, het is een prachtig filiaal en Rotterdam heeft er een pareltje bij. Natuurlijk kocht ik ook leuke items, kijk je mee? 

Ik werd zo enthousiast dat ik niet goed kon kiezen waar we nu eigenlijk moesten beginnen haha. Ja, ik was onder de indruk! Met Anne keek ik gezellig rond en Anne slaagde met een perfecte broek die haar heel goed staat en ik ging met andere items naar huis. Zo shopte ik deze superleuke ruitjes blouse in het blauw met oranje streep erdoor. Hij zit echt alsof hij voor mij gemaakt is wat betreft het model en de kleur vind ik ook heel mooi. Hij sluit overal goed aan en de stof is lekker zacht. Ik ben er ontzettend blij mee en heb echt een nieuwe favoriet te pakken.

Over favorieten gesproken, je kunt mij uittekenen in een dikke sjaal als de dagen kouder worden. Daarom vind ik het heel erg leuk om af te wisselen wat betreft de sjaals en ik heb al hele mooie exemplaren in de kast hangen. Toch was ik nog zoekende naar een groene, en als het even kon een donkergroene. Gevonden! De zoektocht wordt officieel gestaakt, want deze van Forever 21 is meer dan perfect. De kleur kan niet beter, hij is lekker dik en groot en de stof is heel soepel en zacht. Ik ben fan! Je begrijpt dat ik de komende tijd in deze sjaal ga wonen…

Last but not least kocht ik nog mooie accessoires. Ik kocht een subtiel kettinkje met een driehoekje eraan, heel subtiel en elegant, maar het heeft toch ook iets stoers en krachtigs. Ik werd er in ieder geval meteen verliefd op. Toen ik de bijbehorende oorbellen zag was het setje voor mij compleet, deze vond ik heel erg leuk en ook stoer waardoor ik de combinatie zeker vaak zal dragen. Ik hou steeds meer van het subtiele, minimalistische, maar toch vrouwelijke look. Deze passen daar goed bij!

Ik ben heel goed geslaagd zoals je ziet, het was ontzettend leuk georganiseerd en de sfeer was top. Mocht je lekker willen gaan shoppen in Rotterdam, mis dan Forever 21 in de Koopgoot echt niet! Dat maakt het shoppingsfeestje namelijk pas echt compleet! Veel shopplezier!

Ben jij al een keer in de Forever 21 geweest ?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.