Blog

Shoplog Kraków (Polen) – Hakken, blazer en accessoires

Tijd voor een shoplog! Ik ging naar Kraków om mijn familie te bezoeken en toen we naar de stad gingen, mocht een bezoekje aan mijn favo shoppingmall natuurlijk niet ontbreken. Ik shop heel graag in de Galeria Krakowska waar ik dan ook regelmatig zeer goed slaag. Je hebt er onder andere de Bershka, Zara, H&M, Inglot, Sephora, Mango en ook de luxe merken zijn goed vertegenwoordigd. Kijk je mee naar mijn shoplog?

Om je een beeld te geven: hier shop ik heel graag! En dat is denk ik ook niet zo gek als je drie verdiepingen hebt vol met favo winkels en fijne collecties… Mocht je in Kraków zijn, dan is de Galeria Krakowska echt een aanrader.

Ik ben heel slecht in het kopen van schoenen (iedereen denkt altijd dat ik een grapje maak als ik dit zeg, maar het is echt zo!). Ik heb wel veel jasjes en blazers, maar schoenen draag ik echt jaren, omdat ik zelden een alternatief kan vinden die lekker zit. Daarom heb ik ook helemaal niet veel schoenen, maar gelukkig zijn de exemplaren die ik heb heel erg fijn en gaan ze lang mee. Maar toen kwamen deze prachtige hakken (van de winkel CCC) voorbij! Ik vind het echte pareltjes en ben ook heel blij dat ze lekker liepen. Niet heel comfy natuurlijk met zo’n dunnere hak, maar wel erg stijlvol, vrouwelijk en elegant. Ik ben er heel blij mee! 

Haha ja dit jasje kon ik toch niet laten hangen?! Wist je dat ik deze blazer bij de C&A heb gekocht in Kraków? Ik heb het jasje nu al een paar keer aangehad en ik krijg er steeds veel complimentjes over. De stof is fijn, de kleur bevalt goed en het model zit als gegoten. Ik ben fan! Een nieuwe favoriet misschien?

Broeken. Nog zo’n lastig item om aan te schaffen. Ik kocht standaard broeken bij de H&M, maar merkte de laatste tijd dat de kwaliteit ervan wat sneller achteruit ging. Tijd voor nieuwe, maar welke maat heb ik nou en welk model zit fijn? Na een pas-sessie bij de winkel Orsay van een uurtje vond ik deze twee en ze zaten perfect. Een donkere jeans en een nude tint heb ik toegevoegd aan mijn garderobe, yes! 

Zo slaag ik nooit voor schoenen en nu paste ik opeens ook deze laarsjes (ook van de CCC)! Ze zitten heel fijn, zijn wat hoger en toch lopen ze stabiel en prettig. Tegelijkertijd zijn ze makkelijk te combineren en daardoor kon ik mijn geluk niet op tijdens het afrekenen! 

Oma gaf een supertip, want ik had nog helemaal geen muts voor deze winter. En toen ik deze paste bij de H&M zat hij heel erg lekker en fijn. En natuurlijk warm! Ook kocht ik dit vrolijke lakje van Miss Sporty en deze mooie oorbellen. 

En ik ga altijd even langs bij de Rossmann, kennen jullie die winkel? Het is een soort Kruidvat/ Etos / DA winkel met veel cosmetica en verzorgende producten. Ik kocht er een vijl van glas en heerlijke maskers om lekker te ontspannen. 

En last but not least kocht ik een mooi setje aan accessoires met groene details bij de Orsay. Echte eyecatchers waar ik heel erg blij mee ben.

Ik ben goed geslaagd! Wat ontbreekt er nog in jouw garderobe voor dit najaar?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.