Blog

Shoplog – 9 X Zomerse items van H&M 2015

Dagmar2

Zomerse temperaturen vragen om een zomerse garderobe! En terwijl ik verhuisde deed ik héél veel kleding weg (ik durfde niet te tellen hoeveel zakken ik daadwerkelijk heb weggegeven…). Toen ik alles ordende in de kast, kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal niet ben voorbereid op de zomer wat kleding betreft: shock! Ook voor Thailand zou het zeker een must zijn om handige shortjes en fijne jurkjes in te slaan. Nu met de sale natuurlijk extra gunstig, kijk je mee naar de items die ik heb besteld? 

♧ Bikini – Hoera, ik heb een nieuwe bikini! Het is een balconette- bikinitop in de kleur petrol en daarbij kocht ik ook een bijbehorende bikinitanga (Nee Jord het is niet ‘gewoon een groene bikini’ …) . Deze kleur vind ik ontzettend mooi en de vorm staat heel goed bij mijn lichaamsfiguur. Altijd nog een gepuzzel, maar het ging nu in één keer goed gelukkig!

♧ Peplumtop – Hoe leuk is het om een vrouwelijke top te dragen in het wit tijdens de zomer? Ik vind een peplumtop heel mooi staan én het accentueert extra mooi het lichaam op de juiste plekken. Ik vind deze top erg leuk, hij is van kant en de achterkant is doorzichtig. I love it! 

2 shortjes – Shortjes kan je nooit genoeg hebben in de zomer volgens mij. Deze schafte ik daarom ook aan in twee tinten met verschillende patronen. Een gestreepte en eentje in nude met aztec-print. Een okergele schafte ik dit voorjaar aan, die vind ik ook superleuk! Deze shortjes zitten eigenlijk altijd goed en zijn makkelijk te combineren. Ik ben fan!

♧ Zebrabroekje – Zebra is always a good idea! Vooral als je gaat slapen natuurlijk, daarom dit zebrabroekje die in de sale voor 3 euro te koop was en die in het winkelmandje zat voordat ik met mijn ogen kon knipperen….

♧ Jurkjes – Vier? Is dat niet een beetje overdreven? Niet als je erachter komt dat er amper zomerse jurkjes in je kast hangen vond ik. Daarom bestelde ik verschillende kleuren en modellen waarbij deze vier de overgebleven winnaars vormen. De gestreepte heeft mouwtjes en zit méga lekker. Streepjes kunnen altijd toch? En de navy blauwe jurk is iets netter, ik koos hem vooral voor de mooie kleur. In de zomer is mijn huid meestal van een tintje voorzien en daar staat deze tint heel fijn bij heb ik gemerkt. Het jurkje met palmbomen heeft denk ik geen uitleg nodig? De vorm, kleur én de print gaven natuurlijk meteen de doorslag. En last but not least nog een jurkje met aztec-print, want tsja ik en aztec-patronen hebben een aantrekkingskracht die zéér sterk is. 

Ik kan weer een tijdje vooruit! Ik heb de helft teruggebracht naar de winkel (die heb ik ook niet in dit artikel opgenomen), die items zaten toch anders dan ik had gehoopt, maar gelukkig bleef er nog voldoende over om de zomer mee door te komen lijkt mij zo. Ik ben er heel blij mee! Ik heb hiervoor al een lange periode niet meer geshopt (het nieuwe interieur tel ik even niet mee, deal haha?) voor mijzelf, waardoor nieuwe fashionitems extra leuk zijn. Ook om hiermee lekker te kunnen combineren met de kledingstukken die al in de kast hangen, super om te doen! Zo creëer je verfrissende en vrolijke combinaties en blijf je dichtbij jezelf. Ik ben klaar voor de zomer!

Wat is jouw favo zomerse item? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.