Blog

Primark shoplog – Lente / Zomer 2016 (zéér goed geslaagd)

13129189_999369340139099_795381189_n
Het is tijd voor een shoplog! Met Anne ging ik gezellig naar de Primark en wat was het samen shoppen onwijs gezellig. We slaagden trouwens ook nog eens heel erg goed, dus dubbel zoveel pret. Eigenlijk kwamen we tot de conclusie dat we helemaal niet vaak samen winkelden, maar voor de volgende keer houden we het er graag in want het beviel heel erg goed! We adviseerden elkaar en  droegen elkaars tassen, wat wil je nog meer!

Mag ik nog even mijn complimenten uitdelen aan de Primark in Zaandam? We hadden zelfs ruimte en tijd om kleding te passen, de paskamers zagen er netjes uit (zonder rij, wat een fijne ervaring!) en de collecties hingen er mooi bij. Over de collecties gesproken, deze waren heel veelzijdig en wat zagen we veel moois! Dat kon je al zien in onze vorige vlog dus mocht je geïnteresseerd zijn in wat er allemaal hangt, dan zie je al wat shots in onze video voorbijkomen. Ik kan je vertellen dat je er heel erg hebberig van wordt, want de prijzen zijn toegankelijk en er zitten veel toffe items tussen. Deze zomer gaat helemaal perfect worden, ik voel het!

We slaagden heel erg goed, zo kocht Anne twee echte eyecatchers én natuurlijk mochten de streepjes niet ontbreken. Ik vond ook veel fijne basics en ben extra blij met mijn fijne vest die ik nu met veel plezier draag. Ook als de temperaturen omhoog schieten, zit ik er weer goed bij want mijn zomerse garderobe is flink aangevuld. Kijk je mee?

Ben jij al een keer in de Primark van Zaandam geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.