Blog

Outfit of the day van Lucas – Vingino

Vingino

Vingino
De nieuwe collectie van Vingino is écht ge-wel-dig. Ik ben er helemaal weg van en daarom leek het mij leuk om een setje te laten zien wat Lucas nu kan dragen. Bijna maatje 80, slik! Hij groeit ontzettend hard en het is haast niet meer voor te stellen dat hij als baby’tje in maatje 50 zat. Dat traantje pinken we gauw even weg, want we maken plaats voor een stoere outfit van heerlijke materialen. Kijk je mee naar de outfit of the day van Lucas? 

Ik weet niet of je het merk Vingino al kent, maar zij staan bekend om hun liefde voor denim. Dit zie je terug in de collecties waar kwalitatief hoogwaardige jeans wordt gepresenteerd. De combinatie van denimstoffen met Italiaanse en vintage invloeden maakt deze kleding van Vingino favoriet bij Lucas en mij. De items voor boys zijn niet alleen heel stoer, maar ook stijlvol en voorzien van fijne materialen. Ik vind de uitstraling natuurlijk belangrijk, maar het comfort geef ik prioriteit. Als baby lig je niet lekker in stugge kledingstukjes; je ontdekt de wereld om je heen en die mijlpalen vier je in comfi en fijne kleding. Daarom kies ik graag voor babykleding van Vingino. Het staat erg stoer, zelfverzekerd, trendy en zit hem als gegoten. De materialen zijn zacht voor de huid, bewegen goed mee en sluiten mooi aan. Dit gun je elke baby!

Toen ik Vingino ontdekte was ik helemaal om en daarom leek het mij leuk om dit setje op mijn blog te delen. Het is een vlotte outfit en ik werk in de herfst graag met laagjes zodat het vestje eventueel ook uit zou kunnen. Vooral handig op de opvang waar de temperatuur wisselend kan zijn. Grijs met blauw staat Lucas met zijn vrolijke blonde haartjes erg goed en ik vind de tekst op de romper erg gaaf. De mooie Italiaanse accenten en details maken deze outfit helemaal af.Vingino

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.