Blog

Outfit of the day – Palmbomen en denim

Ik heb zulke leuke, nieuwe schoenen dat het mij leuk leek om een outfit ermee te laten zien. Want hoe combineer je nu eigenlijk schoenen voorzien van een palmboom print? Ik vind ze echt fantastisch en een feestje om te mogen dragen. Daarom een outfit of the day!

De schoenen zijn afkomstig van de toffe MEYBA Spring Summer 2016 collectie en heten Floral Warm-Up. Ik kende de webshop van Meyba nog niet, maar toen ik werd gevraagd om een paar schoenen uit te kiezen was ik meteen onder de indruk van deze toffe, zomerse collectie. Het was echt nog heel erg ingewikkeld om een keuze te maken! De schoenen zitten heel comfortabel en zorgen voor een vrolijke, vrouwelijke en unieke look. Ze zijn erg origineel en maken je outfit helemaal af. Ik combineer de schoenen graag met een neutrale look, zodat de schoenen extra opvallen en anders wordt de outfit misschien erg druk. Daarom is een spijkerjasje of denimblouse heel geslaagd erbij. Een zwarte blazer draag ik er ook graag op of een blauw shirtje. Als broek kies ik zwart of donkerblauw, in ieder geval ook voorzien van een denim print en met wat zilveren accessoires maak ik het geheel af. Mijn meest gedragen accessoires zie je op de foto, namelijk mijn horloge van Michael Kors, een ketting die ik van Jord heb gekregen (Zinzi), een armband die ik kreeg van mijn schoonzus (van Guess) en nagellak van OPI kan je ook een fashionaccessoire noemen. Dit baby blauwe kleurtje is echt te cute! 

Deze schoenen voorzien van zomerse print draag ik regelmatig en ze zitten heerlijk. Ik word er vrolijk van en kan er lange afstanden op lopen. Ook zie je hier mijn favoriete palette van MUA die ik dagelijks gebruik, Go for Gold en een heerlijk geurtje van Mexx. Tot zover mijn outfit of the day met daarin deze gezellige palmboomschoenen. Love them!

Welke schoenen zijn jouw favoriet?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

 

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.