Blog

Opening Primark Venlo + shoplog

IMG_8766
Wohooo wat was de opening van de Primark in Venlo feestelijk en gezellig! Het was vroeg, maar dat maakte niet uit, want samen met mijn vriend vertrokken we richting Venlo. Hier werd namelijk de eerste Primark winkel in Limburg geopend aan de Oude Markt 30. Extra leuk, want mijn vriend was nog nooit eerder in de Primark geweest en hoe kan ik deze te gekke winkel beter bij hem introduceren dan tijdens een opening? We moesten er twee uurtjes voor rijden, maar het was het meer dan waard. We zijn goed geslaagd, het was fijn om lieve blogvriendinnetjes weer te zien en we hebben een heerlijke dag gehad. We hebben veel foto’s gemaakt én je leest de eerste indruk van Jord. Kijk je mee?
Primark Venlo opening By Dagmar Valerie
De Primark winkel in Venlo is de negende Primark in Nederland. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 3.500 vierkante meter, gevuld met de laatste mode. De speech van de burgemeester vond ik erg mooi en overtuigend. De Primark zorgt immers ook voor veel werkgelegenheid, naast het feit dat het een waardevolle aanvulling is voor in het winkelaanbod.
Primark Venlo opening By Dagmar Valerie

We werden verwelkomd met een heerlijk ontbijtje, maar ik moet bekennen dat jullie deze foto aan Jord te danken hebben haha. Hij gaf zelf aan dat ik niet moest vergeten de foto van het eten te nemen, so I did! Echt lief! En het ontbijt was ontzettend lekker én heel gezellig, omdat we onder het genot van een hapje en drankje bij konden kletsen met lieve blogvriendinnetjes.

Primark Venlo opening By Dagmar ValerieEn de dag begon gelijk goed met een geweldige verrassing, want lieve Kelly bleek ook naar de opening te gaan! Superleuk, want we hadden juist contact gehad wanneer we zouden afspreken om lekker bij te kletsen en elkaar te zien. Toen ik ’s ochtends hoorde dat Kelly er ook zou zijn, kon mijn dag al niet meer stuk. Een trio-selfie met lieve Kelly & Nicole, wat gezellig om elkaar weer te zien en te spreken. En Nicole, echt heel leuk om je te ontmoeten!

Primark Venlo opening By Dagmar Valerie

De winkel zag er ontzettend mooi en overzichtelijk uit. Wat een te gekke collecties! Ik werd helemaal verliefd op mooie blazers en prachtige jassen. Oee dat mintkleurige en babyblauwe jasje, so pretty!

Primark Venlo opening By Dagmar Valerie

De tassenhemel is ook in de Primark aanwezig, wat een keuze!

Primark Venlo opening By Dagmar Valerie

En er werd ook volop geshopt. Het was ontzettend fijn om voor de opening de Primark in te kunnen, zodat ik de winkel voor de mensenmassa kon introduceren aan Jord. Als de klanten er shoppen dan is het toch een iets andere beleving dan zonder en daardoor konden we op ons gemakje alles bekijken, passen en bewonderen. Eerst zie je mijn aankopen en daarna volgen die van Jord. Geniet van de shoplog!

Primark Venlo opening By Dagmar ValerieIk begin gelijk met aankoopjes waar ik ongelooflijk blij van word. En jullie ook aan de reacties onder mijn Instagramfoto te lezen, superleuk! Vorig jaar had ik een soortgelijke muts bij de Primark gekocht, maar deze is op mysterieuze wijze verdwenen. Jord spotte dit setje en deed hem in de tas voordat ik ook maar mijn mond open kon doen haha. Goede keuze, want ik ben er heel blij mee! Vorig jaar heb ik hem nog heel vaak opgehad, ik hoop er dit jaar minstens zoveel plezier aan te kunnen beleven.

Primark Venlo opening By Dagmar Valerie

Een sporttop in het mintgroen? Daar kan ik geen nee tegen zeggen. Altijd handig om een extra sporttop in huis te hebben (en nu het sporten weer oppakken *ahum*). Ik vond het superleuk om lieve blogger Cindy te ontmoeten en toen we lekker aan het kletsen waren had ze een superleuk vest in haar handen. Het was van dikker materiaal én ook voorzien van een mintgroen kleurtje. Hij zat echt heerlijk en ik kon deze niet achterlaten. Dankjewel voor de gezelligheid en inspiratie lieve Cindy! En een zwarte riem is altijd handig om in huis te hebben, dus deze ging ook mee.

Primark Venlo opening By Dagmar Valerie

Een bezoek aan de Primark is voor mij niet compleet zonder het inslaan van vrolijke sokken (7 paar voor drie euro), leuke oorbellen én een statement necklace. Missie geslaagd!
Primark Venlo opening By Dagmar Valerie

Jord heeft ook fijne aankopen gedaan, zo kon hij wel wat shirtjes gebruiken en scoorde hij vijf leuke t-shirts. Ééntje is voorzien van print en de overige vier hebben een V-hals in vrolijke en handige kleuren. Helemaal compleet!

Primark Venlo opening By Dagmar Valerie

En ook nog twee truien die iets warmer zijn in het zwart en in het grijs om te combineren met eronder een overhemd of polo. Ze waren ontzettend zacht en dikker dan gebruikelijk, dus deze gaan tijdens de koudere dagen goed van pas komen. En ook Jord nam een zwarte riem mee, fijne aankoopjes!

De eerste indruk van Jord
Het was heel leuk om een keertje achter de schermen te kijken van zo’n event en mee te kunnen met Dagmar. Ook vond ik het leuk om kennis te maken met de bloggers waar ik al veel over heb gehoord, nu heb ik een beter beeld bij de namen die steeds voorbij komen haha. De sfeer was echt heel goed en mijn eerste indruk van Primark is dat het een mooie, verzorgde winkel met héél veel kleding is, meer dan ik had verwacht. De collectie is heel toegankelijk en draagbaar, het zal daarom veel mannen en vrouwen aanspreken. Of het nu gaat om een paar sokken of een nieuwe winterjas: er zit voor iedereen wat leuks tussen. Je moet bijna je best doen om met lege handen naar huis te gaan. Nu snap ik ook waarom Primark zo populair is, ik zou er dagelijks een shoplog mee kunnen vullen…

Primark Venlo is gevestigd aan de Oude Markt 30 in Venlo  en het is de 280e winkel van Primark. In Nederland heeft Primark ook al vestigingen in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer, Eindhoven, Nijmegen en Enschede. Primark opent voor het einde van 2014 ook winkels in Arnhem, Rotterdam Zuidplein én Den Haag!

Heb jij de autumn/winter collectie van de Primark al gezien?
Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.