Blog

Op mijn verlanglijstje – Sieraden van Selected Jewels en nieuwe sneakers

Tommy Hilfiger tas horloge

Work hard, play hard! De afgelopen periode heb ik hard gewerkt aan indrukwekkende projecten, mooie opdrachten en natuurlijk het draaiende houden van ons gezin. Het was een intense tijd, maar ik heb het met veel liefde en plezier gedaan. En dat doe ik natuurlijk nog steeds elke dag, maar wel vanuit een nieuw ‘rustpunt’. Een gezondere levensstijl en meer balans. Hard werken, maar daarnaast ook beter dan ooit voor mijzelf zorgen. Ik sport meer, eet gezonder, drink meer water en geniet van buiten beleven. En ik heb een hoop nieuwe items aan mijn garderobe mogen toevoegen, omdat ik mijn stijl heb herontdekt. Er staan nog een paar mooie producten op mijn verlanglijstje, lees je mee?

Sieraden

Oh wat word ik toch blij van mooie sieraden. Sinds Simon is geboren, draag ik met trots een prachtige ketting waarop de initialen staan van de mannen waardoor ik word omringd.  Ook mag een bijbehorend armbandje niet ontbreken en draag ik altijd mijn verlovingsring en trouwring. Toen ik recent een juwelier binnenstapte, vroeg ik naar de mogelijkheden om deze sieraden te combineren met nieuwe elementen. Geïnspireerd liep ik naar buiten en ik kwam met veel mooie ideeën thuis. Zo leerde ik dat je bijvoorbeeld je verlovingsring (in mijn geval qua combinatie mogelijk) op je trouwring kunt dragen, waardoor ruimte ontstaat om een nieuwe ring te dragen aan de andere hand. Op dit idee was ik anders nooit gekomen. Ook werd ik geadviseerd welke armbandjes goed zouden matchen bij de sieraden die ik al draag. Echt een feestje om deze inzichten te ontvangen. Omdat ik veel gouden sieraden draag, vind ik het ook fijn om een sieradencombinatie achter de hand te hebben in het zilver. Deze tint vind ik ook erg mooi staan, maar ik moet de tijd nemen om de juiste sieradenstijl in het zilver te vinden. Ik verheug mij op deze zoektocht naar de mooiste armband, ring en oorbellen. Oorbellen maken een look helemaal af. Wist je dat je zelfs oorbellen kunt kiezen op basis van je gezichtsvorm? De zoektocht begint voor mij bij Selected Jewels waar het assortiment erg indrukwekkend is. Ik weet zeker dat ik hier zal slagen. En dan heb ik het nog niet eens over het aanbod zilveren kettingen gehad; ik kan écht niet kiezen en ben hartstikke enthousiast. Misschien ga ik wel voor de ketting met twee ringetjes eraan of toch met de initialen? Ik kijk nog even rustig rond, maar aan mijn enthousiasme geen gebrek!

Nieuwe sneakers

Naast sieraden staan ook sneakers op mijn lijstje. Ik droeg erg lang dezelfde schoenen en vond dit eigenlijk ook prima. Het was prima voor die periode. Nu ik beter weet wat mijn stijl is en wat bij mij past, horen daar ook mooie sneakers bij. Zo wil ik graag witte sneakers zodat ik deze met alles kan combineren. Een klassiek, tijdloos, maar stijlvol model; daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik hoop dat ik deze binnenkort mag dragen! Recent heb ik een prachtige blazer gekocht en ik denk dat deze heel mooi zal staan in combinatie met witte sneakers.

Nu de kids iets groter worden en we een fijn ritme hebben met het gezin, merk ik aan alles op dat er ook meer ruimte begint te komen voor mijzelf. En dat voelt hartstikke goed waardoor ik onder andere na ben gaan denken over mijn stijl en uitstraling. Wie wil ik zijn? Waar krijg ik energie van? Wat maakt mij blij? Wat wil ik dragen en waar sta ik voor? Ook word ik op de laatste dag van dit jaar 30 en deze vragen kunnen meespelen bij deze leeftijdsfase. Ik merk aan mijzelf dat ik steeds meer bezig ben met wat ik nog graag zou willen doen voor mijn 30e. Het aftellen is begonnen! En misschien vormt deze verjaardag wel een mooie gelegenheid om een nieuw sieraad aan de collectie toe te voegen. Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Maak er een mooie dag van en veel liefs! 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.