Blog

OOTD – Mijn nieuwe winterjas en O My Bag clutch

IMG_8538De ideale winterjas om de koud door te komen? Ik heb de perfecte gevonden! Het was nog een flinke zoektocht, want deze koukleum ligt als sinds augustus onder een winterdekbed, oeps! Het is gelukt en ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe winterjas. Ondertussen is deze al uitvoerig getest in Kraków (Polen), waar we recent waren en de temperaturen al rond het vriespunt lagen. Kijk je mee naar mijn OOTD met nieuwe winterjas én mijn nieuwe clutch van O My Bag?


ByDagmarValerie winterjas Promiss O My Bag OOTD Fashion
We hadden echt een stralende dag uitgekozen om foto’s te maken, de zon scheen en de bladeren vielen als in een sprookje naar beneden. Het was een prachtige herfstdag en we genoten volop van de mooie natuur. Overal stonden grote paddenstoelen en er liepen eekhoorntjes voorbij om hun wintervoorraad aan te vullen, een prachtig tafereel. We maakten foto’s in een park in Zeist, vlakbij Slot Zeist. Ik wandel er graag samen met Jord en Jord maakte de foto’s.
ByDagmarValerie winterjas Promiss O My Bag OOTD Fashion

Ik draag de laatste tijd héél vaak de sieraden van de webshop A Little Piece Of Luck, ik vind het concept ontzettend mooi en de sieraden hebben een erg warme uitstraling. Zo zie je hier de ketting en de ring van de webshop. En heb je al de details van mijn jas (Promiss) gezien? Ik vind de mouwen het aller allermooiste, zo’n mooie afwerking! De jas zit overigens heerlijk warm, heeft een capuchon die erg groot valt, maar dat heeft ook wel iets mysterieus. Ik vind het belangrijk dat de jas wat langer is in verband met de wind en omdat ik het erg snel koud krijg. Daarom is het extra fijn dat de jas ook nog eens heel goed aansluit, de pasvorm is perfect!

ByDagmarValerie winterjas Promiss O My Bag OOTD Fashion

Ook zie je hier een van mijn favoriete kleuren terugkomen die ik in de herfst maar al te graag draag: bordeaux. Een warme tint en levendige kleur, ik ben er dol op. Ook mijn hakken zijn bordeaux rood en lopen erg lekker ondanks de hoogte. Ik vind het heel leuk om deze onder een skinny jeans met blazer te combineren bijvoorbeeld, maar met een sweater blijf je lekker warm (belangrijk in deze periode!) en het zorgt voor een cozy uitstraling.

ByDagmarValerie winterjas Promiss O My Bag OOTD Fashion

Zal ik je meer vertellen over mijn nieuwe beauty van O My Bag? Er was eens…

ByDagmarValerie winterjas Promiss O My Bag OOTD Fashion

De high tea op het hoofdkantoor van O My Bag (lees en bekijk het verslag ervan hier) was onvergetelijk, ik heb veel geleerd over het merk, ben meer bewust geworden en de sfeer was super. We kregen ook nog een mooie O My GoodieBag mee. Ik was er helemaal door overdonderd, want ik kreeg namelijk de Miss Money Penny in de kleur Indian! De kleur Indian vind ik heel erg mooi en elegant, de portemonnee kan daardoor ook als clutch of schoudertas gebruikt worden.  Me so happy! Echt een favoriet waar genoeg in kan én hij is zo lekker licht! Een verademing waar ik volop van geniet.  

ByDagmarValerie winterjas Promiss O My Bag OOTD Fashion
Bruine winterjas – Promiss, Ketting en ring – A Little Piece Of Luck, Hakken – VanHaren, Broek – H&M,  Sweater – H&M, Clutch – O MY BAG 

Hoe ziet jouw ideale winterjas eruit? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.