Blog

OOTD – Girls just wanna have fun!

IMG_5758
Waarom altijd zo serieus? Lekker gek doen maakt alles nét wat leuker. En ik deed behoorlijk gek zoals je hierboven in de collage ziet. Ik keek terug naar de foto’s die ik had gemaakt voor mijn outfit of the day en viste deze eruit, ik laat je zien wat ik aan had en ik heb een onwijs leuke ontdekking gedaan: een mooie blouse zit heel erg fijn! 
ByDagmarValerie

Ik heb mij opgemaakt met mijn favoriete palette van Inglot die ik regelmatig inzet om een ooglook mee te maken én deze fijne lipgloss die ik kreeg van Anne. Deze is behoorlijk roze, maar past perfect bij deze girly outfit.

ByDagmarValerie

Het Zinzi kettinkje draag ik heel erg graag. Ik kreeg deze van mijn lieve vriend voor de kerst en vind de combinatie van zilver met goud erg mooi.

ByDagmarValerie

Bij de ketting past deze ring met diamantjes erin, een mooie eyecatcher die niet te groot is. Ik draag graag de oorbelletjes die ik van mijn vriendin kreeg en het haarelastiekje met pareltjes van Zenner. Deze kan je tevens als armbandje gebruiken, maar het is ook een mooi detail voor in de haren. Ik vind een staartje in de haren heel handig, maar met zo’n mooi elastiekje wordt het heel vrouwelijk en nét even wat anders dan normaal.

ByDagmarValerie

Roze met bruin, ik vind het een hele chique combinatie. De nagellak van Artdeco blijft erg lang zitten op mijn nagels (bijna een week!) en dat maakt het tegelijkertijd ook erg praktisch. Ik vind het een hele mooie, warme tint. En hier zit de nagellak er al vier dagen op!

ByDagmarValerie

It’s all in the details!

ByDagmarValerie

Deze blouse van de webshop Moderood mocht ik recent uitzoeken en ik wil deze eyecatcher amper uitdoen. De webshop heeft ontzettend mooie items in haar assortiment (met merken waaronder Gsus en LA Sisters) waar ik gelijk enthousiast van werd. Ik ben er heel erg blij mee, de kleur vind ik erg chique en vrouwelijk, maar de details zijn ook ongelooflijk mooi zoals je ziet. Deze knoopjes zitten op de achterkant en de kleur is Peach Blush. Deze Culture Blouse Linford behoort zeker tot mijn favoriete items uit mijn kledingkast!

IMG_5671

Wat is jouw favoriete kledingstuk?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.