Blog

OOTD – Brown is always a good idea

IMG_8143Bruin? Yes, ik heb de afgelopen tijd (lees: járen) vaak zwart gedragen, maar ik probeer hier een beetje vanaf te stappen. Bruin staat mij warmer in verband met mijn ogen, haarkleur en huidtint) en het zorgt voor een toegankelijkere uitstraling. Maar zo’n verandering gaat zomaar niet, ik heb veel zwarte eyecatchers en mooie items in mijn kast hangen waar ik met geen mogelijkheid afstand van kan doen. Dan zit er maar één ding op: bruine eyecatchers aan de garderobe toevoegen! Ik vertel je er meer over.

IMG_8147

Van de webshop Sieraden4life kreeg ik de kans om drie prachtige items uit te zoeken. Ik neigde naar zilver en zwart, maar ging alsnog voor bruin toen ik deze drie toppers zag. Ik koos een mooie sleutelhanger uit, een geluksarmband én een bijbehorende ketting. Deze sleutelhanger vind ik echt heel mooi en stijlvol. Deze sleutel-en of tashanger heet Africa en het is gemaakt van natuurlijke materialen zoals leer en hout.

Sieraden4life is onderdeel van Stichting4Life. Deze stichting steunt kinderen en vrouwen in Kenia door middel van scholingsprojecten en economische projecten. Met de aankoop van sieraden van Sieraden4Life stuen je vrouwen en kinderen in deze sloppenwijken. Ik vind het echt heel erg mooi dat zulke projecten zijn gecreëerd om deze mensen te helpen.

IMG_8146

Is deze armband met lucky coin niet prachtig? Ik vind het echt een eyecatcher, hij is ongelooflijk mooi en zit fijn. Deze armband is gemaakt van houten kralen en is afgewerkt met geluksmuntjes. Deze armbanden worden met de hand gemaakt in Kenia, echt een item met een mooi verhaal, heel indrukwekkend.

IMG_8150

De ketting Brown Beauty past heel goed bij de armband en daarom heb ik deze erbij gezocht. De ketting is lang, hangt prettig en het bevat kralen van verschillende grootte- en materialen in de kleuren bruin en zwart. Hier en daar zit ook een glimmertje, elegant en stijlvol!

IMG_8152

Op de eerste foto zie je het het beste, maar ik kocht een long sleeve bij Miss Etam in een bruine tint hij zit ongelooflijk lekker. Ik combineer deze items en de long sleeve graag met mijn aztec-blazer van de H&M. Het is een combinatie waar ik mij heel prettig bij voel en het vult elkaar goed aan.

Draag jij liever bruin of zwart?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.