Blog

Nieuwe Protest winterjas: zwanger in de winter

Protest winterjas By Dagmar Valerie

Hoera, mijn lifesaver is binnen voor komend seizoen! Ik heb namelijk een prachtige winterjas van het merk Protest ontvangen en ik kan alvast verklappen dat ik niet eerder zo’n geweldige jas heb gehad. De kwaliteit springt er vanaf; de winterjas is lekker warm, winddicht, kan tegen flinke regenbuien (helaas getest) en is gemaakt van fijne materialen waardoor de jas lekker zacht is aan de binnenkant. Het is echt zo’n feestje om de winterjas te dragen dat ik niet langer kon wachten en de jas nu al regelmatig aan heb. Meestal stel ik het juist zo lang mogelijk uit en weet ik met warme sjaals de kou buiten te houden. Nu denk ik daar heel anders over, want Protest heeft mij ongelooflijk verrast met deze eyecatcher. Ik ben hoogzwanger in de winter, waardoor ik heel erg blij ben dat ik deze koude dagen op een warme manier kan doorstaan. Letterlijk door weer en wind; ik ben er klaar voor!

Hoogzwanger in de winter

Mijn laatste trimester van de zwangerschap gaat eind december in, dat betekent dat ik hartje winter mee zal maken als hoogzwangere. Met een dikke buik is het toch wel heel erg fijn om een extra goede winterjas te hebben, die mij ook de juiste bescherming en warmte kan bieden die ik dan nodig heb. De winterjas van Protest is dan ook echt een pareltje waar ik ongelooflijk blij mee ben. De kwaliteit is fantastisch en de kleurcombinatie staat heel mooi, zeker bij mijn lieve mannen Jordy en zoontje Lucas die ook winterjassen hebben in deze navy tint. Ik heb een maatje groter besteld van de jas en ik denk dat ik daar lekker lang van kan genieten met een bol buikje. Misschien moet ik het alsnog oplossen met een dikke sjaal in de laatste weken, maar dat gaat vast helemaal goed komen. Bij de mooie winterjas ontving ik ook een donkerblauwe muts voorzien van een vrolijke pompon en witte sterren erop. Ik moest heel hard lachen toen Lucas de muts zag, deze gauw pakte en ermee wegrende om de muts vervolgens stiekem op te zetten achter de gordijnen. Hij riep dat hij onzichtbaar was en heeft de hele dag met de muts op rondgelopen. Toen hij ’s avonds in bed lag vond ik het wel even mooi geweest, het is immers geen slaapmuts haha. Ik weet dus niet of ik de muts deze winter kan gaan dragen, omdat de kans groot is dat dit kleine mannetje een nog grotere fan van Protest is geworden. Alleen maar goed natuurlijk, dan weet ik zeker dat hij het ook warm genoeg heeft deze winter zonder dat het een strijd moet worden om wel of niet een muts te dragen. Nu pakt hij de muts zelf én is hij enthousiast; dat hou ik graag zo haha.

Protest winterjas By Dagmar Valerie

Donkerblauwe winterjas voor alle weersomstandigheden

Ik schreef al even dat ik de winterjas in verschillende weersomstandigheden heb getest. Ik probeer nog vaak te fietsen en te wandelen nu het ook nog prima kan in deze fase. Beweging is juist goed en zo hou ik mijn conditie redelijk op peil. Door de herfstachtige dagen had ik een regenbui niet helemaal zien aankomen en zat ik midden in een stortbui op de fiets. Extra vrolijk was ik toen ik eenmaal thuis kwam en erachter kwam dat juist deze winterjas echt mijn redding bleek te zijn; ik was nog droog én warm! De ultieme test als je het mij vraagt, maar ik vond deze eenmalige poging meer dan voldoende om ook deze ervaring met jullie te kunnen delen.

Op wintersport met Protest

Ik ben er heel erg blij mee en geef eerlijk toe dat ik niet eerder zo’n goede winterjas heb gehad. Je merkt meteen dat het van zeer goede kwaliteit is en je er ook gebruik van kunt maken tijdens wintersport. Dat sla ik dit jaar echt even over, maar veel plezier ga ik er zeker door beleven! Het is dan ook een echte dames ski jas in de kleur Ground Blue (Blauw). Je kunt de jas vinden op de site van Protest als je zoekt op Honeycomb Retro ski-jas en voor €169,99 is de damesjas te koop. Ook kan je de bijbehorende dames skibroek shoppen, als je die broeken ziet dan wil je toch rechtstreeks door naar de bergen? Ook voor heren zijn er mooie Protest producten die ik erg mooi vind, zowel de heren ski jassen als bijbehorende heren skibroeken zijn echt waanzinnig. Had je al een beetje door dat ik enthousiast ben? Wacht maar tot de sneeuw komt, die sneeuwballengevechten ga ik winnen. Niemand durft te gooien naar een zwangere, maar ik kan prima mikken en doe graag mee!

Ik hoop dat je het leuk vond om dit artikel te lezen. Aan mijn enthousiasme geen gebrek, want ik ben er oprecht heel erg blij mee. De jas is echt een cadeautje die ik heel goed kan gebruiken deze winter. De jas sluit fantastisch aan, ik ben verliefd op de kleurcombinatie en Honeycomb Retro is heerlijk warm. Ik ben fan!

Heb jij nog een goede winterjas van vorig jaar of ben je je aan het oriënteren voor een nieuwe?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.