Blog

New in – Mijn favoriete blazer van Miss Etam

Het kan je vast niet zijn ontgaan, mijn liefde voor blazers is… énorm. En dan druk ik het volgens mijn lieve vriend (die engelengeduld heeft en mijn collectie van dichtbij ziet groeien en groeien) nog zacht uit. Wat veel vrouwen hebben met schoenen, dat heb ik met blazers. En ik heb een nieuwe beauty aan mijn garderobe toegevoegd en het is nu al mijn favoriet! 

Bij lieve Malou won ik recent shoptegoed bij Miss Etam, een winkel waarvan ik de collectie zo leuk vind dat ik mij erg moet inhouden. Ik heb de Miss Etam eigenlijk pas echt ontdekt toen ik op het hoofdkantoor mocht langskomen dankzij mijn blog, ik was toen aanwezig bij het #Fashionfeestje. De collecties bevatten regelmatig zulke mooie eyecatchers die je outfit helemaal compleet kunnen maken, dat ik mijn portemonnee goed moet wegstoppen als ik er langs loop en mijzelf moet bedwingen er niet steeds binnen te wandelen. Extra lastig als je naast de winkelstraat woont! Ondanks mijn dappere intenties en pogingen was het vorig weekend raak. Cupido had zijn werk gedaan en ik werd omringd door vlinders met Aztec print. Zodoende viel niet veel later mijn nieuwe, geliefde blazer voorzien van deze prachtige print op de mat… IMG_9730

De stof is dunner dan de meeste van mijn blazers, maar vormt heel mooi naar het lichaam waardoor het de juiste plekken accentueert. Ook is de blazer vrij opvallend, waardoor ik liever de rest van de outfit neutraler houd. Zo blijft de focus op de blazer en is het echt een geheel. Ik draag het graag met een lichte denim (het blauw komt terug in de details van de blazer), een grijze jeans of een zwarte broek. De top die ik eronder draag is zwart, net als de laarsjes die ik erbij aan heb. Ook heb ik rode cowboy laarsjes die er tevens vlot en leuk bij staan. Mag het iets opvallender, dan kies ik voor rood, maar voor het dagelijkse is zwart toegankelijker. De sieraden die ik combineer bij deze outfit, zijn subtiel met zwart en zilver. Deze blazer met Aztec print is nu al mijn favoriet! Hij zit als gegoten en ik wil hem nu al niet meer uit…

IMG_9727

Ook bestelde ik nog een koraalkleurige top die zeker mee gaat op vakantie naar Thailand. Hij is lekker luchtig en van katoen. De kleur zorgt ervoor dat je er al iets bruiner uitziet en dat kan nooit kwaad, nietwaar? Tevens bestelde ik bovenstaande statement necklace. Ik kan nu al niet wachten om deze te dragen, ik vind het echt een beauty en je kunt het gemakkelijk combineren. Ik ben heel blij met mijn aankopen!

Ik ben heel goed geslaagd bij de Miss Etam, het was een feestje om mijn favorieten te mogen shoppen. Dankjewel lieve Malou voor deze kans en ik weet zeker dat ik veel plezier zal beleven aan deze eyecatchers.

Wat vind jij van deze Aztec blazer? Shop jij graag bij Miss Etam?

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.