Blog

New in – Uitgebreide shopsessie en nieuwe sieraden van Isabel Bernard

Isabel Bernard sieraden

Afgelopen zaterdag was het zover; we gingen heerlijk shoppen in hartje Utrecht. Wat was het lang geleden dat ik daadwerkelijk ging winkelen voor mijzelf. Ook was ik niet eerder met het OV geweest sinds het ‘corona tijdperk’, laat staan dat ik Utrecht heb bezocht. Al met al nieuwe indrukken en vooral veel genietmomenten om nieuwe collecties in winkels te kunnen bewonderen. Het was zo’n geslaagde dag en heerlijk om met mijn lieve vriendin (en buurvrouw) van de ene winkel naar de andere te gaan. We hadden een missie, want al mijn kleding was te groot geworden. Mijn lichaam is na de zwangerschap erg aan het veranderen en ik had niet verwacht dat ik opeens maat 36 / S zou hebben. Alles viel losjes langs mijn lichaam, terwijl het ook erg leuk is als het mooi aansluit. Ik realiseerde mij niet (meer) hoe leuk mode kan zijn, maar dankzij haar geweldige tips en tricks kreeg ik dit plezier helemaal terug. Het was een feestje waar ik met veel plezier op terugkijk. Lees je mee?

Isabel Bernard oorbellenNieuwe sieraden van Isabel Bernard

Met veel liefde maakte ik het pakketje dat door de postbode werd overhandigd open, want ik wist dat er heel veel moois in zou zitten. En al mijn verwachtingen werden zelfs overtroffen! Er zaten prachtige sieraden in van het merk Isabel Bernard. Deze shopte ik via Brandfield (waar ik ook graag mijn tassen scoor) en de sieraden zijn echte eyecatchers. Subtiel, maar heel stijlvol en vrouwelijk; ik ben er helemaal weg van en ga deze met veel plezier dragen. Zo is de armband heel fijn qua uitstraling en de goudtint is fantastisch. Ik heb gekozen voor twee ringetjes die met elkaar verbonden zijn en de armband doet mij denken aan mijn liefste jongens Lucas & Simon. Isabel Bernard verkoopt gouden kettingen, oorbellen, ringen, armbanden en oorstekers. Deze sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud. Vind jij gouden kettingen ook mooi? Ik draag vrijwel altijd een gouden, ronde ketting met hun initialen erin en deze armband past hier perfect bij. Ik draag graag gouden sieraden, vandaar dat deze nieuwe items een mooie aanvulling zijn. En natuurlijk mochten bijbehorende oorbellen niet ontbreken. Ideaal, want deze kan ik bewaren in een prachtige sieradentas. Deze organizer is heel fijn om te gebruiken en heeft een poeder roze kleur. Ik ben fan! De maantjes zijn schitterend, net als de veertjes en de earparty set. Ik ben zo verwend! Wat een leuk vooruitzicht om deze dames sieraden te kunnen dragen, ik ben er ontzettend blij mee.  Sieraden maken elke outfit helemaal af!

Isabel Bernard armband

Overal SALE

Over outfits gesproken, die shopte ik afgelopen zaterdag tijdens een uitgebreide shopsessie. Omdat het overal SALE was, genoot ik ook nog eens van flinke kortingen. Dat was misschien ook wel nodig, gezien de hoeveelheid kleding die werd gekocht. Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer outfits kan dragen met broeken die mooi aansluiten, jurkjes die heerlijk zitten en fijne tops die ik kan dragen. Vooral de broeken zijn fan-tas-tisch. Ik kocht mijn kleding blijkbaar altijd een maat te groot, geen wonder dat het daardoor ruim viel. Comfortabel zat het wel, maar nu is het eindelijk stijlvol en aansluitend. Heel fijn! Ik heb maar liefst vier nieuwe broeken gekocht, wist je dat al mijn ‘oude’ broeken naar de kringloop gaan?

Oude kleding een tweede leven geven

Ik geef gedragen kleding graag een tweede leven en zo fijn dat het goed terecht mag komen. Ik vind het namelijk behoorlijk lastig om kleding weg te doen, terwijl het ‘gewoon goed’ is. Ik bedoel; het is van mooie kwaliteit en niet versleten. Toch weet ik dat het beter is om het weg te doen, omdat de kleding niet meer goed past bij mij en op deze manier wel gedragen kan worden door iemand die er meer plezier door kan beleven. Ik ben in ieder geval helemaal enthousiast over mijn nieuwe garderobe vol fijne basics en eyecatchers. En die sieraden maken van elke outfit een feestje. Ik heb veel zin om alle nieuwe combinaties en outfits te dragen. De nieuwe items geven een goed gevoel, omdat de uitstraling beter aansluit bij hoe ik nu in het leven sta. Ik word er blij van en geniet volop van de aankopen en oorbellen. De kers op de taart is het prachtige armbandje van Isabel Bernard, deze draag ik met veel liefde.

Ik hoop dat je het leuk vond om meer te lezen over mijn shopsessie en nieuwe sieraden. Ik ben enorm verwend met deze nieuwe items en tegelijkertijd was het ook nodig, omdat alles in mijn kledingkast echt te groot geworden is. Het was voor mij een verrassing om te ontdekken dat ik al een lange tijd de verkeerde maat droeg, maar aan de andere kant ook erg fijn om op te merken dat mijn lichaam zo veerkrachtig is om terug te keren naar hoe het was voor de zwangerschap(pen). Daar hoor je mij niet over klagen natuurlijk. Ik kan niet wachten om de sieraden te dragen en opstaan is een feestje, omdat ik weer een nieuwe look uit de kast kan vissen. Als de basis goed is, kan je zoveel leuke setjes maken en eindeloos combineren. Ik beleef er nu al veel plezier door.

Ik wens je een onvergetelijke dag toe en maak er een fijne tijd van!
Veel liefs,

Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.