Blog

NEW IN – nieuwe sneakers van Sacha

sneakers Sacha
De afgelopen periode ben ik veel bezig geweest met het vinden van mijn eigen stijl. Niet specifiek op een bepaald gebied, maar eigenlijk overal waar het terug mocht komen. Een eigen stijl in huis creëren, maar ook mijn kledingstijl bijvoorbeeld en mijn illustratiestijl. De vraag ‘Wat vind ik mooi en waar word ik blij van?’ stond tijdens deze zoektocht centraal. Ik weet steeds beter wat mij aanspreekt en daar horen deze sneakers echt bij!

Heel blij met mijn nieuwe sneakers van Sacha

Ik heb nieuwe sneakers van Sacha en ik ben er ontzettend enthousiast over. Ze zitten heel lekker en hebben een sportieve, stijlvolle en vrouwelijke uitstraling. Met het plateau ben ik meteen iets langer (handig, want ik ben niet heel groot) en ik ben verliefd op het printje met de kleurcombinatie. Echt een feestje om te zien én om te dragen.

Welke kledingstijl past bij mij?

Yes, ik ben heel blij met deze nieuwe sneakers die goed bij mijn vernieuwde kledingstijl passen. Soms is het gewoon even  fijn om hierover na te denken en bij stil te staan. Niet om rigoureus de garderobe om te gooien, maar wel om even te voelen wat past bij waar je nu staat. Sluit het aan bij de uitstraling die je wilt uitdragen en bij jouw persoonlijkheid? Maar ook bij de activiteiten die je onderneemt? Ik ben bijvoorbeeld al een tijdje geleden moeder geworden en daardoor ben ik soms wat makkelijkere kleding gaan dragen; comfort is belangrijker geworden, omdat ik graag met de kleine wil springen, dansen, rennen en we samen veel actief bezig zijn. Kleding en damesschoenen zijn daarom een goede basis om deze activiteiten te kunnen realiseren, het moet onze activiteiten ondersteunen en versterken in mijn ogen. Dat neemt niet weg dat ik het ook heel fijn vind wanneer de stijl er leuk uitziet. Vlot, vrouwelijk en sportief vind ik belangrijk heb ik recent ontdekt. En daar passen deze sneakers perfect bij!

Lekker veel bewegen in deze sneakers

Ik kan er lekker mee fietsen, wandelen met Lucas en ze staan leuk onder bijna elke outfit. Bijvoorbeeld in combinatie met een zwarte broek en heerlijk vest of vlot shirtje. Mooie sieraden erbij en je bent ready to go. Echt heel leuk om weer over nieuwe sneakers te beschikken die zowel comfortabel zijn als een vlotte en vrouwelijke uitstraling hebben. Ik ben dol op okergeel en dat printje is ook zeker favoriet op dit moment. Misschien dat ik het printje binnenkort eens na ga maken met aquarel, lijkt mij erg leuk om te doen. Ik verheug mij erop om deze zomer te genieten van deze stijlvolle sneakers, je gaat mij er vast vaker in zien.
Geniet van de mooie dag en tot de volgende update @ ByDagmarValerie.nl. Lief en leuk dat je even gezellig langs bent gekomen om te lezen, tot snel!
Warme groetjes en veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.