New in – De mooiste zonnebril die ik ooit heb gehad

New in – De mooiste zonnebril die ik ooit heb gehad

Wat een feestje! Ik ben namelijk ongelooflijk verwend met een nieuwe zonnebril. Het is niet zomaar een zonnebril, want het is een prachtig exemplaar van Michael Kors! Wie mij al wat langer volgt, weet dat ik dit merk geweldig vind. Mijn allereerste designaankoop was een tas van Michael Kors (in Barcelona van mijn eerste loon!) en inmiddels heb ik ook een schoudertas van deze designer. Deze zonnebril stond al een lange tijd op mijn wishlist en het maakt mij niets uit dat de zomer inmiddels voorbij is; zodra het zonnetje begint te schijnen, geniet ik van deze mooie bril!

Mijn nieuwe zonnebril van Michael Kors

Ik ben heel erg blij met de bril, dat kon je vast al een beetje lezen dankzij de enthousiaste intro van dit artikel. Ik was al langer zoekende naar een exemplaar die qua vorm goed aansluit bij mijn gezicht. Ook vond ik het fijn als ik een bruine zonnebril had met als extra vereiste gouden details. Behoorlijk lastig nog deze zoektocht tussen al die mooie zonnebrillen, maar nu heb ik de allermooiste bril van de wereld (vind ik)! Door de warme tinten van de zonnebril en de perfecte vorm, is het echt een geweldige match. Het is de Michael Kors Jan geworden en de kwaliteit is nog beter dan ik had gehoopt. Ik vind het dan ook zo gaaf om dit exemplaar te kunnen dragen! Ik ben er extra zuinig op en hoop dat ik heel lang plezier mag ervaren dankzij deze zonnebril.

Michael Kors zonnebril Dagmar Valerie

Warme tinten staan mij beter

De zomer is voorbij, maar ook in het najaar komt een zonnebril goed van pas. Bijvoorbeeld tijdens het autorijden, want de zon hangt regelmatig veel lager en dan kan het je behoorlijk verblinden. Echt fijn om dat een goed exemplaar binnen handbereik te hebben, zodat je veilig kunt blijven rijden. Ik had al eerder een erg mooie zonnebril van het merk Jimmy Choo, maar ik merkte dat ik de bril minder vaak droeg vanwege de blauwe tint. Dat staat mij toch iets minder mooi, de warme tinten sluiten beter aan bij mijn huids- en haarkleur. Grappig dat de kleuren zo bepalend kunnen zijn voor de gehele uitstraling en je door het dragen van bepaalde tinten er stralender uit kunt zien. Deze nieuwe bril is echt een pareltje en zet ik op zodra ik kan!

Michael Kors zonnebril Dagmar Valerie

Ogen controleren na de zwangerschap

Over brillen en autorijden gesproken, ik moet binnenkort echt even mijn ogen laten nakijken. Wist je dat tijdens de zwangerschap jouw zicht kan veranderen? Ik merk het vooral als ik ’s avonds moet rijden, waardoor ik extra alert moet zijn om goed te blijven reageren op het verkeer. Ik heb een mooie bril, maar misschien moet ik de glazen laten aanpassen of toch eens overwegen contactlenzen te gaan dragen. Mijn zicht is – net als tijdens de zwangerschap van Lucas – veranderd en daarom moet ik na het ontzwangeren echt even langs bij de opticien. Het duurt nog even voordat het zover is, maar het is wel handig om mijn ogen te controleren zodra mijn hormonen weer wat stabieler zijn. Bijzonder dat het zoveel impact kan hebben op elkaar!

Michael Kors zonnebril Dagmar Valerie

Ik geniet volop van deze mooie zonnebril van Michael Kors die geweldig past bij mijn tas(sen) van dit merk. Wil je meer weten over mijn eerste tas die ik in Barcelona kocht? Lees het verhaal achter de MK tas hier. Ik draag de bril met veel liefde en plezier, wat een feestje!

Michael Kors zonnebril Dagmar Valerie

Welk item staat er op jouw wishlist?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Dit bericht heeft 7 reacties.

 1. Sanne

  En wat staat hij je prachtig! Super mooi!

  Liefs,

  Sanne – Lentiamo

 2. Romy

  Wat een mooie zonnebril en wat staat hij je prachtig! Je enthousiasme straalt gewoon van je blogartikel af :) Wat bijzonder trouwens dat je zicht tijdens je zwangerschap kan veranderen. Dat wist ik ook nog niet.

 3. Sarah

  Oeh. Dat is echt een super mooie zonnebril. Ik kan geloven dat je daar erg blij mee bent! Dat je zicht kan veranderen door een zwangerschap had ik al weleens gehoord, ja. Echt bizar eigenlijk.

 4. Tamara

  Hij staat je prachtig! Ik ben ook dol op Michael Kors, en moet eerlijk bekennen dat ik vrijwel ieder jaar in de sale een nieuwe tas koop.

  Ik wist niet dat je zicht kon veranderen door een zwangerschap, maar verklaart wel waarom ik sinds steeds minder goed ben gaan zien. Zeker in de avonden en tijdens het autorijden heb ik steeds meer moeite om te focussen. Een bezoekje aan de opticien kan ook voor mij geen kwaad.
  Tamara onlangs geplaatst…8x griezelige producten om je Halloween outfit compleet te makenMy Profile

 5. Ohh dit is zeker een heel mooie bril! Ik draag het liefst zelf ook dit soort model en kleur zonnebrillen! :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge