Blog

New in – Daniel Wellington voor hem en voor haar

IMG_9688

Time flies when you’re having fun! En al helemaal als je een Daniel Wellington horloge om je pols hebt, want dan wil je niets liever dan de tijd stilzetten en naar het horloge kijken is mijn ervaring. Ik ben er verliefd op en mijn vriend Jordy is minstens zo enthousiast. Daniel Wellington is niet alleen voor haar, maar ook voor hem! We vertellen je er graag meer over in deze gecombineerde review!

ByDagmarValerie Daniel Wellington

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik de smaak te pakken voor horloges en wou ik niets liever dan een simpele, maar klassiek ogend horloge. Ik kwam met DW in aanraking toen zij mij een mailtje stuurden met de vraag of wij (voor hem en voor haar) graag deze wilden ontvangen voor onder de kerstboom en sindsdien was ik verkocht, ondanks het feit dat kiezen tussen de prachtige modellen een flinke opgave was! Omdat ik de laatste periode veel meer goud en warme tinten draag (en ik dit de komende tijd ook wil blijven doen), koos ik voor de Classic Bristol Lady in rosé goud. De strakke wijzerplaat en het donkerbruine bandje zorgt voor een elegante combinatie die mij heel erg aansprak. Ook is het horloge ultra dun (6mm), waardoor het goed aansluit op mijn pols. 

ByDagmarValerie Daniel Wellington

De Classic Bristol Lady is zowel vlot als netjes te dragen en past bij uiteenlopende gelegenheden. En mocht je echt even aan verandering toe zijn? Dan kies je voor een ander bandje, ideaal!

ByDagmarValerie Daniel Wellington

Mijn vriend heeft een horloge tik (tak, tik, tak… grapje) en werd ook meteen zo enthousiast dat hij achter de laptop dook en het volgende uur niets anders kon doen dan verliefd naar het scherm staren om de perfecte DW voor hem uit te zoeken. Na een nachtje slapen hakte hij de knoop door. Het zou een sportievere worden die ook goed te combineren is voor werk gelegenheden of een bezoekje aan vrienden. Kortom: lekker multifunctioneel maar toch elegant. En die keuze is bij DW heel ruim, wat een luxe om daartussen te mogen kiezen! Het werd de Classic Warwick met de Nato blauw/groene band in rosé goud.

ByDagmarValerie Daniel Wellington

Jordy: ‘Ik werd al blij bij het ontvangen van de horloges. De elegantie straalde van de doosjes af en vol verwachting maakten we deze open. Het is toch een erg spannend moment, is wel het zoals je het in gedachten had? Past alles goed en sluit het horloge mooi aan? Gelukkig was alles naar wens én zelfs nog beter! We konden ons geluk niet op en bleven vol trots naar deze prachtige horloges kijken. We hopen hier heel letterlijk een onvergetelijke ’tijd’ mee te beleven, ik draag mijn horloge nu al dagelijks met veel plezier en ben ook erg blij dat ik het zo makkelijk kan combineren. Het is een vlot model met een sportievere look, ik hou hiervan! Dit horloge is zeker favoriet!’

ByDagmarValerie Daniel Wellington

Deze horloges dragen we nu al met veel plezier en we genieten er volop van. Mocht je het ook leuk vinden om een stralend Daniel Wellington horloge aan te schaffen, vergeet dan niet de code holidaydagmarvalerie in te zetten! Tot 15 januari krijg je namelijk 15% korting op je aankoop en dat scheelt je veel geld.

ByDagmarValerie Daniel Wellington

Draag jij graag een horloge? En welke horloges vind je mooi?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.