Blog

New In – Converse All Stars sneakers grijs en wit


Ik kan niet wachten totdat de zomer begint en we lekker met shortjes en sneakers over het strand gaan wandelen in het zonnetje. Daar heb ik zoveel zin in! Ik ben echt een zomermeisje en wanneer de temperaturen omhoog schieten, bloei ik helemaal op. Natuurlijk vind ik sneeuw en de open haard in combinatie met warme chocolademelk en slagroom heerlijk, maar laat de zomer maar komen! Ik ben er helemaal klaar voor, nu ik mijn twee favo schoenen aan mijn eigen schoenencollectie kan toevoegen. Kijk je mee? 

Al jaren loop ik op Converse All Stars sneakers en ik heb al veel fijne exemplaren versleten. Letterlijk. Ze gaan bij mij ontzettend lang mee en ik loop mijn sneakers helemaal uit totdat het écht geen gezicht meer is en de kleur niet meer zichtbaar is. Ik beleef er dan ook heel veel plezier door; ze blijven gewoon erg lang goed! Zowel de kleuren als de modellen spreken mij aan en ze zitten erg lekker. Ik kan er in ieder geval uren op lopen en ik wou mijzelf trakteren op een paar van mijn favoriete sneakers voordat de zomer zou beginnen. En toen kwam de moeilijke keuze om het hoekje kijken! Ik vond hoge All Stars heerlijk zitten en de grijze kleur perfect, maar die lage witte waren ook fantastisch. Via de webshop van Nelson mocht ik een paar Converse All Stars uitzoeken en omdat ik écht niet kon kiezen kocht ik ook mijn andere favorieten. Met deze twee pareltjes kom ik de komende schoenseizoenen vast en zeker heel goed door!

Yes, het was liefde op het eerste gezicht en ik ben er heel erg blij mee. Ze zitten allebei ontzettend lekker en je kunt deze schoenen eindeloos combineren. Converse staan niet alleen heel vlot, maar ook lekker sportief en toch netjes. Comfy en casual en matchend bij elke outfit. Ik draag deze sneakers bijvoorbeeld graag onder een denim broek met daarop een blazer, dan kan ik fluitend de dag door. De komende tijd zal je mij vast regelmatig spotten met deze fijne sneakers aan, love them!

Draag jij graag sneakers? En welk merk is jouw favoriet? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.