New In – Converse All Stars sneakers grijs en wit

New In – Converse All Stars sneakers grijs en wit


Ik kan niet wachten totdat de zomer begint en we lekker met shortjes en sneakers over het strand gaan wandelen in het zonnetje. Daar heb ik zoveel zin in! Ik ben echt een zomermeisje en wanneer de temperaturen omhoog schieten, bloei ik helemaal op. Natuurlijk vind ik sneeuw en de open haard in combinatie met warme chocolademelk en slagroom heerlijk, maar laat de zomer maar komen! Ik ben er helemaal klaar voor, nu ik mijn twee favo schoenen aan mijn eigen schoenencollectie kan toevoegen. Kijk je mee? 

Al jaren loop ik op Converse All Stars sneakers en ik heb al veel fijne exemplaren versleten. Letterlijk. Ze gaan bij mij ontzettend lang mee en ik loop mijn sneakers helemaal uit totdat het écht geen gezicht meer is en de kleur niet meer zichtbaar is. Ik beleef er dan ook heel veel plezier door; ze blijven gewoon erg lang goed! Zowel de kleuren als de modellen spreken mij aan en ze zitten erg lekker. Ik kan er in ieder geval uren op lopen en ik wou mijzelf trakteren op een paar van mijn favoriete sneakers voordat de zomer zou beginnen. En toen kwam de moeilijke keuze om het hoekje kijken! Ik vond hoge All Stars heerlijk zitten en de grijze kleur perfect, maar die lage witte waren ook fantastisch. Via de webshop van Nelson mocht ik een paar Converse All Stars uitzoeken en omdat ik écht niet kon kiezen kocht ik ook mijn andere favorieten. Met deze twee pareltjes kom ik de komende schoenseizoenen vast en zeker heel goed door!

Yes, het was liefde op het eerste gezicht en ik ben er heel erg blij mee. Ze zitten allebei ontzettend lekker en je kunt deze schoenen eindeloos combineren. Converse staan niet alleen heel vlot, maar ook lekker sportief en toch netjes. Comfy en casual en matchend bij elke outfit. Ik draag deze sneakers bijvoorbeeld graag onder een denim broek met daarop een blazer, dan kan ik fluitend de dag door. De komende tijd zal je mij vast regelmatig spotten met deze fijne sneakers aan, love them!

Draag jij graag sneakers? En welk merk is jouw favoriet? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Nicky

  All Stars of Vans. Vroeger droeg ik ook DC, die zaten echt supergeweldig! Maar die zijn in de directe omgeving niet meteen te vinden (een webshop heb ik nog niet geprobeerd). Veel plezier met de nieuwe schoenen! Ohja, vind je het ook zo moeilijk om witte schoenen wit te laten? :D Bij mij blijven ze echt niet lang wit!
  Nicky onlangs geplaatst…Ons droomhuis: afwerking #2My Profile

 2. Anna

  Jaaa! Converse schoenen zijn ook echt mijn lievelingssneakers. Ze kunnen altijd en lopen heeeerlijk. Fijne nieuwe aanwinsten <3. Nu het mooie weer nog… *doet zonnedansje*
  Anna onlangs geplaatst…Blog love Tuesday | #36My Profile

 3. Anneke

  Jaaa ik HOU van allstars:D Ze lopen zo lekker!! Ik heb roze en rode hoge maar ik wil sowieso nog een keertje witte:)

 4. anna

  Ik vind All Stars echt leuk, heb zelf ook de lage witte, maar ik vind ze zo ontzettend verrot lopen. Volgens mij ben ik echt de enige haha, maar goed. Ik krijg er altijd een naar gevoel van, het schuurt zo erg, bijna blaren!
  anna onlangs geplaatst…REVIEW | CITY COLOR CONTOUR PALETTEMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge