New in – Comfortabele schoenen in de kleur cognac

New in – Comfortabele schoenen in de kleur cognac

Hoera, ik heb nieuwe schoenen! De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het opruimen van ons huis. Niet alleen werd er ontzettend veel naar de kringloop gebracht, ik kwam ook tot bijzondere ontdekkingen. Zo had ik al een héle lange tijd geen nieuwe, comfortabele schoenen gekocht waardoor mijn huidige schoenen een afgetrapte look hadden gekregen. Niet zo gek ook, ik heb er immers onwijs veel kilometers op gelopen. Nou vind ik het duizend keer leuker om kleding te kopen voor mijn zoon en man. Daarbij komt ook nog eens kijken dat ik het shoppen van schoenen (en broeken trouwens ook) erg lastig vindt. Dus zo stelde ik het kopen van nieuwe schoenen maar uit en uit totdat de slijtageplekken niet meer te camoufleren waren. Gelukkig is het inmiddels gelukt om nieuwe comfortabele schoenen te kopen én ook nog eens in mijn favoriete kledingkleur: cognac! 

Comfortabele laarsjes in de kleur cognac

Het is ein-de-lijk gelukt: ik heb nieuwe schoenen en ben er heel erg enthousiast over. Ik werd verliefd op deze laarsjes in de kleur cognac. De laarsjes zijn afkomstig van Sacha en hebben een handige rits aan de zijkant en veters. De damesschoenen sluiten mooi aan en wat lopen ze toch heerlijk! Ik had meteen de juiste maat te pakken en de eerste kilometers heb ik er al op gelopen met succes. Ik dacht eerst voor de Chelsea boots te gaan, maar uiteindelijk werden het deze mooie combat boots. Mijn vorige laarsjes lijken hier een beetje op (al waren ze een tint lichter) en die gingen jaren mee. Ik hoop ook met deze laarsjes ongelooflijk veel mooie wandelingen te maken en prachtige plekken te kunnen bewonderen.

Kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit

Een paar jaar terug puilde mijn kast uit en ging ik vooral voor kwantiteit. Ik had ongelooflijk veel jasjes, jurkjes, schoenen, tops, tassen en accessoires. Nu kan ik het mij niet meer voorstellen en kies ik véél liever voor kwaliteit. Dat betekent ook dat ik veel beter let op waar ik blij van mag worden en waar ik energie van krijg. Ik ben kritischer en daardoor kan ik ook betere keuzes maken die goed zijn voor mij en mijn omgeving. Ik had al een langere tijd goede, comfortabele schoenen in gedachten maar ‘liep’ nooit tegen het juiste paar aan. Totdat ik deze leuke laarsjes tegen mocht komen; het was liefde op het eerste gezicht en ze zitten ontzettend lekker. Ook zijn de laarsjes goed te combineren met mijn outfits. Ik ben er ontzettend blij mee!

Soms doe je een aankoop waar je elke dag plezier door mag beleven. Van welk item werd jij laatst ontzettend blij?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 4 reacties.

 1. Romy

  Wat een onwijs toffe laarsjes! Ze hebben een prachtige kleur. En je hebt helemaal gelijk: eigenlijk is het veel belangrijker om mooie kwaliteit schoenen te hebben dan om heel veel schoenen in je kast te hebben staan.
  Geniet van je aanwinst! :)

 2. Sarah

  Erg mooi. Ik ben helemaal fan van zulke laarsjes! En dat wat je zegt over kwaliteit over kwantiteit… daar ben ik het volledig mee eens. Je zult zoveel meer plezier beleven aan een paar schoenen dat goed zit. Niets zo fijn :)
  Sarah onlangs geplaatst…Het liep niet zoals gepland…My Profile

 3. Sanne

  Goede aankoop! Ik ben ook echt fan van comfortabele schoenen (wie niet?), maar heb toch nog best wat miskopen gedaan. Mijn beste aankoop is echt mijn paar Dr. Martens. Zo lang over getwijfeld, omdat ze best prijzig zijn, maar heb er echt bijna elke dag plezier van en kan er uren op lopen!
  Sanne onlangs geplaatst…Nieuw telefoonhoesje: be good, do goodMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge