Blog

Dit staat er op mijn zomerse wishlist 2020

De zomer komt eraan en wat hebben we veel geluk met de prachtige temperaturen. De zonnige dagen zijn niet meer op twee handen te tellen en we vinden het heerlijk om van het buitenleven te genieten. In de tuin zetten we de puntjes op de i en dan kan het nieuwe seizoen beginnen! We houden ontzettend veel van de zomer. Kom maar op met de ijsjes, sandalen, de zwoele zomeravonden en de kleurexplosie van bloemen in de tuin. Wij kunnen niet wachten! Om de zomer compleet te maken, heb ik een wishlist opgesteld van items die goed van pas komen en/of waar ik blij van word. Kijk je mee?

Nieuwe schoenen – New Balance sneakers en Unisa

Ik loop veel en vaak op sneakers en daarom zouden nieuwe schoenen extra goed van pas komen. Dan kan ik de sneakers afwisselen wat goed is voor de voeten. Overdag ben ik erg actief met de jongens en wandelen we heel wat af naar speeltuintjes, kinderboerderijen of lopen we langs het water. Als de boys op bed liggen, kan ik erg genieten van een avondwandeling. Goede schoenen zijn een must, zeker in de zomer anders krijg je snel blaren. Ik heb mooie New Balance sneakers gespot waar ik heel blij van werd. Voor Lucas hadden ze ook een geweldig paar, zou hij het leuk vinden om te matchen met zijn moeder? Misschien kan het op deze leeftijd (peuter) nog haha. Over comfortabele schoenen gesproken die er ook nog eens stijlvol uitzien; de Eire dames sneakers van Unisa zijn ook een plaatje! Ik heb de taupe variant op het oog waardoor je de schoenen eenvoudig kunt combineren met elke favoriete outfit. Yes, ik ben enthousiast!

Een loungeset voor in de tuin

Op mijn zomerse wishlist mag de loungeset voor in de tuin niet ontbreken. We hebben zoveel zin om hier lekker op te relaxen met een boekje, hapje en spelletjes. We verheugen ons op de set en daarmee maken we de tuin helemaal compleet. Als ik dan toch mag wensen, dan zou een eucalyptus boompje ook geweldig zijn. Het boompje heeft een rond blad en een kenmerkende grijs / blauwe / groene kleur. Als je het blad aanraakt, komt er een frisse geur vanaf. Het blad is prachtig! Ik noemde het al, maar lekker lezen in de loungeset zou officieel mijn favoriete leesplek kunnen worden. Alleen al het idee spreekt mij erg aan! Maar dan moet je wel goed leesvoer in handen hebben om het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin te kunnen ervaren. Een ijsje erbij en het ontspannen kan beginnen. Na het lezen van Moeder genoeg zou ik heel graag in het boek Persoonlijke ontwikkeling op maat – word een ongelofelijk rijk mens van Tiny Kanters lezen. In toegankelijke taal, en down to earth, helpt het je om de sterkste versie van jezelf te worden. Tiny Kanters selecteerde de krachtigste oefeningen uit zijn eigentijdse verdiepende aanpak, gebaseerd op innerlijke kracht en ik ben erg nieuwsgierig geworden naar dit inspirerende boek. Ook het boek van Nina Pierson Mama’en staat hoog op mijn wishlist. Het is een dikke pil, maar ik kan niet wachten om het boek deze zomer te kunnen lezen.

Tijd om te illustreren en te kanoën

Deze tijd moet ik natuurlijk zelf creëren, maar alleen al het idee maakt mij ontzettend blij. Met veel liefde en plezier wil ik het illustreren naar een hoger niveau tillen en daar is tijd en ruimte voor nodig. Ruimte om de creatieve flow te stimuleren en vooral te proberen. Op deze manier ontwikkel ik een eigen stijl die ik op verschillende manieren kan toepassen. Ik verheug mij op dit proces en ik heb er veel zin in! En waar ik ook ongelooflijk veel energie door krijg is het idee om deze zomer te kanoën. In een bootje omringd door natuur; ik tel alvast af!

Ik heb veel zin in deze zomer, ook al wordt het een andere zomer dan anders. We gaan er een onvergetelijke tijd van maken binnen de mogelijkheden die we hebben. Laten we focussen op wat er wél is en kan, gelukkig is dat een heleboel. Op naar mooie herinneringen en fijne geluksmomenten.

Wat staat er op jouw wishlist voor deze zomer?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.