Blog

Najaarstrends 2016/2017 voor de allerkleinsten + shoplog

shoplog1
Voor onze kleine helden genieten we volop van de najaarstrends voor 2016/2017. Ik vind het echt een feestje om de mooie items te bewonderen en enkele eyecatchers uit deze collecties aan te schaffen. Deze combineer ik vervolgens met basics en toegankelijke items, waardoor de leukste outfits ontstaan. Ik vertelde eerder dat het een heel proces was om de stijl van onze kleine te ontdekken, meer over zijn kledingstijl kan je hier lezen. Ik kan niet wachten tot ons mannetje de mooie kledingstukken aan kan uit de nieuwste collecties! Ik vertel je meer over de najaarstrends voor de allerkleinsten én deel een gezellige (letterlijke) mini shoplog met jou van onze kleine. Want stiekem weet ik het nu al: shoppen voor de kleine is zoveel leuker dan voor mijzelf… Veel leesplezier!

Black & White – Het is je vast niet ontgaan, wij zijn dol op deze trend. We vinden het monochrome ontzettend stoer en stijlvol, maar ook heel vlot staan. Meer mama’s zijn fan van de zwart en witte stijl als ik Instagram mag geloven, maar het staat de kleintjes ook onwijs leuk en je kunt het op een toegankelijke manier combineren.

Beestenboel – Ook een trend waar we van genieten: dieren op kleding in de vorm van tekeningen, schetsen, patroontjes of gekleurde beelden. Het staat schattig, lief en het past perfect bij dit seizoen.

Vrolijke teksten – Teksten op kleding zijn geschikt voor jong en oud, dus ook voor de jongsten onder ons! Het hoeft voor ons geen tekstoverload te worden, maar hier en daar lieve woorden op een shirtje of rompertje kunnen wij zeker waarderen. Zo heeft Z8 bijvoorbeeld hele leuke shirtjes met leuke teksten erop (bovenstaande foto is afkomstig van hun website).

Cartoon – Word jij ook zo vrolijk van cactusjes, pijltjes en andere lieve tekeningen op kleding? Afbeeldingen van cartoons zijn helemaal de trend van dit seizoen. Je gaat het daardoor veel zien bij de allerkleinsten dit najaar, geniet je mee?

Pastel – Last but not least is ook pastel helemaal van nu. Zagen we dit voorheen veel in de zomermaanden, komt het ook dit najaar terug. Opvallend, want bij de volwassenen zie je meer de hardere kleuren dit najaar. Maar bij de kids staat pastel ook een stuk zachter, waardoor ik de keuze zeker begrijp. Van mintgroen tot geel, lichtblauw en roze; dit najaar combineer je pastel met bijvoorbeeld grijs en zachte/fluffy kledingitems.
Shoplog2
Shoplog voor onze kleine
Tijd om de geshopte items van onze kleine held te laten zien! Ik werd heel erg blij toen ik het pakket ontving met daarin enkele pareltjes uit de nieuwste collecties. De bestelde items shopte ik dankzij shoptegoed bij Olliewood.nl en ik wil hen bedanken voor deze mooie items, want we zijn goed geslaagd voor babykleding. Er stond al heel lang een donkerblauw Noppies boxpakje op onze wishlist (oké vooruit, op mijn wishlist haha) met sterretjes. Ik ben gek op sterretjes in de babykamer en ook op de kleding, mits het een beetje subtiel en stoer is verwerkt. Donkerblauw vind ik zo mooi staan bij jongetjes en dit boxpakje bestelde ik in maat 62, want in deze maat hebben we nog geen kleding. Ik ben fan en de stof is ontzettend fijn.
Shoplog3
Over kleine helden gesproken, daar past dit shirtje van Name it natuurlijk perfect bij! Onze Little Hero zal vast en zeker met veel plezier in dit donkerblauwe shirtje rondlop – eeh – liggen. Daar horen natuurlijk ook leuke sokjes bij met sterretjes om de outfit compleet te maken.
Shoplog4
En hoe gaaf is dit stijlvolle truitje van Z8? Dit merk spreekt ons ook erg aan en vinden we heel mooi. Het is alleen zo jammer dat ze zo snel uit de kleding groeien, want deze trui vinden we echt fantastisch. Het bevat een mooi patroon en is heel stoer. Tenslotte sluiten we deze shoplog af met een superleuk kommetje van Petit Monkey. Ik vertelde al eerder dat we de strikjes als leuk detail terug laten komen op de babykamer en in het speelgoed, maar ook als speenkoord. En nu genieten we volop van dit mooie kommetje waar we nog even geduld mee moeten hebben om het te gebruiken, maar hij was te schattig om niet te bestellen. Love it! 

Wat vind jij van de najaarstrends voor 2016/2017? En van de geshopte items?

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.