Blog

My Jewellery shoplog: najaarsgarderobe compleet

blouse My Jewellery Dagmar

Wist je dat mijn blog bijna 10 jaar bestaat? En dat ik begon met schrijven over fashion en beauty, maar toen ook positieve mindset om het hoekje kwam kijken? Van Project Positief tot interviews over persoonlijke groei en uiteenlopende ontdekkingsreizen naar mooie bestemmingen. Een feestje om weer voor een keertje een shoplog te delen, want dat is láng geleden. Dit keer van My Jewellery met mooie items voor het najaar. Ben je er klaar voor?

Allereerst een fantastische blouse waar ik erg enthousiast over ben. Dit is een witte blouse inclusief paisley print en ruffles. Hij zit heerlijk en is makkelijk te combineren boven een jeans. De print is vrouwelijk, lekker vlot en wat drukker, waardoor ik de blouse graag combineer met basic items. Echt zo leuk om de blouse te kunnen dragen dit najaar! En als tegenhanger van deze aanwezige print, heb ik ook gekozen voor een beige blouse. Deze heeft wijdvallende mouwen en een opvallende kraag, zodat de blouse toch anders is dan anders. Erg mooi te stijlen met een gilet of boven een flared jeans. Ik hou ervan!shoplog My Jewellery

Zeg je Dagmar, dan zeg je panterprint. Ik hóu van dierenprintjes, waarbij zebra- en panterprint favoriet zijn. Deze shopper is een onmisbaar item voor elke dag; van zwemles tot boodschappen en uitjes naar de stad. In deze shopper past alles wat je erin wil doen… en meer! Printjes combineren wat mij betreft zeer goed met praktisch.

En van flared broeken word ik ook heel erg enthousiast. Deze trend hoeft van mij nooit meer weg te gaan; ik leef in deze broeken. Ik had al een flared broek uit de vorige collectie van My Jewellery die zo lekker zat dat ik nu heb gekozen voor een variant erop. De broek uit de vorige collectie ging zelfs mee tijdens onze droomreis naar Oostenrijk, want hij zit zo comfortabel. Bovendien vind ik het printje geweldig; het is nog altijd mijn favoriet.

streepjes trui Dagmar My Jewellery roze roodDaarnaast heb ik gekozen voor twee heerlijke najaarstruien met strepen. De ene heeft blauwe strepen en de ander rood met roze. Een feestje om ook deze truien binnenkort te mogen dragen. Het zijn opvallende items die de najaarsgarderobe opvrolijken. Heel fijn om te combineren met stijlvolle basics voor een heerlijke herfstlook. Alleen nog op zoek naar het ideale kerstjurkje (want de eerste uitnodigingen voor de feestdagen zijn binnen) en dan ben ik er helemaal klaar voor.

Wat staat er op jouw wishlist voor dit najaar?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.