Blog

More issues than Vogue

IMG_2852
Shopping is my cardio! Oh wat heb ik gelachen om deze quote die werd gedeeld door Vogue. De nieuwste editie van de Vogue ligt standaard in de woonkamer te pronken, aangezien ik het niet alleen een heerlijk magazine vind om te lezen, maar ik het ook zie als een echte eyecatcher. Over eyecatchers gesproken, wat vinden jullie van mijn nieuwe Vogue zonnebril? Ik vertel je er graag meer over. 

IMG_3587

Ik ben een echte tijdschriftenjunkie en ‘verzamel’ heel graag magazines. En of het nu een Nederlands blad is of dat het uit Spanje, Frankrijk, Polen of Italië komt; met de uitstraling ervaar ik een klik of niet en voor ik het weet zit het in mijn winkelmandje. Zo ‘spaar’ ik ook al een tijdje Vogue magazines. Ik vind deze heel stijlvol staan en het vormt een mooi detail voor in het interieur. Ik ben echt van het merk gaan houden, de uitstraling vind ik prachtig en heel vrouwelijk.

De laatste tijd draag ik heel graag bruine tinten en dit combineer ik maar al te graag met goud. Het zorgt voor een warme uitstraling en het past beter bij mijn gezicht, haarkleur en ogen. Hier had ik eerder minder rekening mee gehouden, maar ik merk toch dat de warme tinten beter uitkomen en daarom koos ik ook voor een zonnebril met bruin en goud. Omdat ik de Vogue brillen heel erg stijlvol, vrouwelijk en elegant vind, ben ik na lang wikken en wegen voor het model Vogue 2891S gegaan en ik heb er geen seconde spijt van.

IMG_2845

Deze Vogue zonnebril is lekker groot en ik draag deze graag in de winter. Natuurlijk zal ik dit model ook in de zomer dragen, maar ook nu zit hij standaard in de tas. In de ochtend kan de zon heel fel zijn en in de namiddag staat deze ook al snel erg laag. Dan heb ik ook graag een zonnebril bij de hand die tegelijkertijd stijlvol is. Liefde maakt blind, maar in de zon kijken is ook geen pretje. Daarom heb ik er ook liever altijd eentje in de buurt. En heb je de zijkanten van de bril al gespot? I love it! 

IMG_2844

Lees jij graag het tijdschrift Vogue?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.