Moederdagcadeau – Nieuwe favoriete kleding van My Jewellery

Moederdagcadeau – Nieuwe favoriete kleding van My Jewellery

Als moeder verwen je graag jouw gezin met kleding zodat jouw lieverds in de leukste outfits rondlopen. Vergeet je daarbij ook meestal jezelf? Het is voor veel moeders een herkenbare situatie, zo ook voor mij. Dan kom ik opeens tot de conclusie dat ik héél erg lang mijn garderobe niet heb aangevuld, waardoor ik minder goed kan mixen en matchen. Een leuke outfit zorgt niet alleen voor een leuke uitstraling, maar ook dat je met meer warmte en een goed gevoel naar jezelf kijkt. Je zit lekkerder in je vel én het geeft energie! Ik betrapte mijzelf er recent op dat ik lekker mijn kledingkast had opgeruimd, maar dat ik veel kleding al járen had. Niks mis mee natuurlijk, totdat je beseft dat juist die geliefde items verwassen en versleten zijn. De zoektocht naar mijn nieuwe favorieten werd geopend en inmiddels kan ik zeggen dat ik zeer geslaagd ben. Ik ‘woon’ in een heerlijk nieuw vest met vrolijke pompons en draag niets liever dan de gouden sieraden van My Jewellery. Het is tijd voor een shoplog!

Wat een feest dat ik zo verwend ben voor Moederdag met nieuwe favorieten. Dit geweldige kledingpakket zie ik als een Moederdagcadeau waar ik nog heel lang plezier door mag beleven. We vieren Moederdag dit jaar minder uitbundig, omdat we allebei zoveel leuke activiteiten hebben in deze periode maar we staan zeker stil bij deze mooie dag. Voor mij is Moederdag een dag waarop ik mij extra dankbaar voel dat ik al zoveel jaren van mijn lieve moeder mag genieten én dat ik al 2,5 jaar de trotse moeder van Lucas mag zijn. Het is echt geen vanzelfsprekendheid om deze dag te mogen vieren, ik voel mij dan ook bevoorrecht dat ik op deze speciale dag met mijn moeder en lieve zoon mag zijn om samen mooie herinneringen te maken.

Ik merk aan mijzelf dat ik er zo blij van word als ik deze fijne nieuwe items draag en daarom vertel ik heel graag meer over de heerlijke kledingstukken die ik recent aan mijn garderobe mocht toevoegen. Het zijn items die perfect in deze tijd van het jaar gedragen kunnen worden en die ik gemakkelijk kan combineren met wat ik al heb. Geloof mij; ik ben er onwijs blij mee en zo enthousiast over! Het allerleukste item kan ik daarom niet aanwijzen. Het komt zelden voor dat ik alles direct pas, maar al deze kledingstukken van My Jewellery vormen een schot in de roos. Ik ben fan!

Ik heb een heerlijk vest met vrolijke pompons en de lengte is ideaal: net over de kont en zo zacht! Ook heb ik een gestreepte trui in prachtig bruintinten. Wat een feestje is het om die te mogen dragen. De mouwen zijn er iets wijder van, de rest van de trui sluit mooi aan. Het nieuwe rokje voorzien van luipaard print is ook fan-tas-tisch. De kleur is echt geweldig en de lengte is perfect. Ik ben geloof ik een tikkeltje enthousiast, maar het is gewoon ontzettend fijn als je nieuwe favoriete kleding kunt dragen. Voor nog meer feestelijke momenten kan ik ook een heerlijk jurkje dragen in een camouflage tint. Het jurkje heeft lange mouwen en is gemaakt van een zachte stof. Ik verheug mij er nu al op om deze vaker te kunnen dragen. Tenslotte ben ik ongelooflijk blij met mijn nieuwe gouden sieraden die ik sinds het ontvangen niet meer af heb gedaan. Die leuke muntjes maken elke outfit compleet!

My Jewellery moederdagcadeau Dagmar Valerie vest pompons

Zoals je kunt lezen ben ik ongelooflijk blij met deze nieuwe items die mijn garderobe verrijken. Ik heb er echt nieuwe favoriete kledingstukken bij, terwijl ik erg kritisch kan zijn. Daarom was het een geweldige verrassing dat alles meteen als gegoten zat en ik hoop dat je het leuk vond om deze shoplog te lezen en de items te bekijken.

Beloon jij jezelf ook af en toe met leuke cadeautjes?

Veel liefs, Dagmar

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Sanne

    Wat een fijne artikelen! Ik heb ook groot fan van de gouden sieraden van My Jewellery, maar volgens mij heb ik er nog nooit iets van kleding besteld. Ik koop de laatste tijd niet zo vaak cadeautjes voor mezelf, maar heb voor mijn verjaardag toevallig ook een mooi kettinkje van My Jewellery gehad. Heel blij mee!
    Sanne onlangs geplaatst…Waarom sparen in spaarpotjes zo’n goed idee isMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge